Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti fetiţa bosumflată din imagine? Azi e printre cele mai celebre actriţe de la noi din ţară

Recunoşti fetiţa bosumflată din imagine? Azi e printre cele mai celebre actriţe de la noi din ţară

Fetița supărată din fotografie s-a făcut remarcată în foarte multe piese de teatru și filme românești, fiind una dintre cele mai iubite actriţe de la noi din ţară.

Recunoşti fetiţa bosumflată din imagine? Azi e printre cele mai celebre actriţe de la noi din ţară
Sursa foto: Youtube
de Georgiana Adam    |    04 Feb 2023   •   08:00

S-a născut la data de 18 ianuarie 1961, la Ploiești și este actriță de film, radio, teatru, televiziune și voce.

Actriţa a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, unde a avut mai mulți colegi actori celebri, printre care și pe Radu Duda, Marina Pricopie sau Oana Pellea.

Între anii 1984 și 1990 aceasta a profesat la Teatrul Național "Vasile Alecsandri" din Iași, ca mai apoi, din 1990, fetiţa din imagine să fie actriță la Teatrul Odeon din București.

În prezent, celebra actriță are roluri remarcabile atât în piese de teatru, cât și în seriale și filme românești, precum "Iubire ca în filme", "Inimă de țigan", "Regina", "Pariu cu viața", "Fructul oprit" sau "Clanul", cel mai nou film în care a apărut.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şiRecunoşti fetiţa cu baticuţ şi ochi migdalaţi? Azi a ajuns una din cele mai apreciate prezentatoare TV, model pentru multe femei

Este vorba despre Carmen Tănase, aşa cum probabil v-aţi dat seama.

Ea a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, care a murit în anul 2000, din cauza unor probleme grave de sănătate. Din acest mariaj a rezultat Tudor, unicul fiu al actriței.

În urmă cu câţiva ani, Carmen Tănase a data viaţa de oraş pe cea de la ţară, mai ales că este și o mare iubitoare de animale.

×
Subiecte în articol: carmen tanase recunoaste vedeta
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close