Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti fetiţa cu căciuliţă şi inimioare? Azi e "Mica prințesă a Europei", vedetă la show-ul America Express

Recunoşti fetiţa cu căciuliţă şi inimioare? Azi e "Mica prințesă a Europei", vedetă la show-ul America Express

Fetiţa cu ochi mari şi căciuliţă cu inimioare se apropie acum de vârsta de 39 de ani, este o cântăreaţă cunoscută şi vedetă la show-ul America Express, de la Antena 1.

Recunoşti fetiţa cu căciuliţă şi inimioare? Azi e "Mica prințesă a Europei", vedetă la show-ul America Express
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2023   •   14:00

Născută pe 23 iunie 1984, la Ploiești, este o cântăreață româncă de muzică pop și dance. 

Este singură la părinți, iar la școală a fost o elevă de nivel mediu până în clasa a VIII-a, devenind apoi o elevă bună, potrivit wikipedia.ro.

Copilăria s-a desfășurat fără incidente majore, fiind catalogată ca "un copil foarte cuminte". A urmat cursurile Liceului Ion Luca Caragiale din Ploiești, trecând examenul de bacalaureat cu nota 9.

A început să cânte la vârsta de 10 ani, sub îndrumarea tatălui ei care i-a compus câteva piese, cu care a participat la o serie de spectacole pentru copii din Ploiești.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şiRecunoşti fetiţa cu baticuţ şi ochi migdalaţi? Azi a ajuns una din cele mai apreciate prezentatoare TV, model pentru multe femei

"Mica prințesă a Europei", la show-ul America Express

În cadrul acestor recitaluri, a fost remarcată de Mihai Constantinescu, fiind invitată de acesta în emisiunea pentru copii, BaDa BaNu, difuzată de TVR 1. A mai fost invitată și la alte emisiune specifice, precum Feriți-vă de măgăruș, Abracadabra, Video Magazin și Tip top mini top.

În această perioadă a participat la numeroase festivaluri pentru copii, obținând mai multe premii, cel mai important fiind Festivalul Internațional Micul Prinț.

La acesta au participat copii din 16 state, Andreea Bălan fiind numită "Mica prințesă a Europei", premiu înmânat de Președintele României, Emil Constantinescu, la acea vreme. 

Unii o numesc ca fiind prima artistă de muzică dance din România, datorită unor compoziții ca "Rezemat de gard", care au fost incluse pe album.

La sfârșitul anului 1998, Andreea Bălan o cunoaște pe Andreea Antonescu la emisiunea pentru copii Ba da, Ba nu, luând astfel naștere proiectul Andre.

Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute. Apoi, după destrămarea formației Andre, Andreea Bănică îşi lansează albume solo.

Alimentul la care a renunţat Andreea Bălan, vedetă la America Express: "De 20 de ani am aceeași greutate"

Acum, la 38 de ani, Andreea Bălan are doi copii şi o siluetă de invidiat, iar dulciurile nu-i lipsesc din meniu.

Artista pune că ea cântăreşte aproape 50 de kilograme şi a mărturisit cum se poate menţine la acest valori, mâncând chiar ciocolată şi nerefuzând un desert care îi face cu ochiul.

Cu o carieră de ani de zile în industria muzicală din România, Andreea Bălan, cunoscută ca parte a trupei Andre, surprinde la fiecare apariție cu silueta ei. 

Artista a vorbit despre secretele alimentare care funcţionează în cazul ei şi a spus la ce a renunţat pentru a se putea menţine la greutatea pe care o are acum, de 49 de kilograme.

În principiu, Andreea Bălan spune că este vorba de multă disciplină, sport - pe care îl face chiar dacă nu-i place şi unele reguli alimentare.

Vedeta a fost căsătorită cu actorul George Burcea şi cei doi au împreună două fetițe, cea mai mare bogăție a lor.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate la America Express

"Mi-aș dori ca, pe tot parcursul acestui concurs, să nu ajungem la asta: cursa eliminatorie înseamnă că de-aici poți pleca direct acasă”, a comentat Cătălin Scărlătescu, deținătorul primei imunități.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care se întrec pe Drumul Aurului, la America Express, trăind cea mai periculoasă aventură la capătul lumii.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close