Antena 3 CNN Show Showbiz Regimul cu care Nicoleta Luciu a topit 35 de kilograme: "E chinuitor, e nevoie de multă ambiţie"

Regimul cu care Nicoleta Luciu a topit 35 de kilograme: "E chinuitor, e nevoie de multă ambiţie"

Este una dintre cele mai apreciate femei de la noi, a fost Miss România în anul 1999, este cântăreață, actriță, fotomodel și vedetă TV. Nicoleta Lucu a reuşit mereu să impresioneze prin frumusețea ei.

Regimul cu care Nicoleta Luciu a topit 35 de kilograme: "E chinuitor, e nevoie de multă ambiţie"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Iun 2022   •   12:00

Mulţi bărbaţi au admirat-o, multe femei au invidiat-o, iar silueta ei a avut de suferit după sarcini. A găsit însă arma cu care să lupte cu kilogramele în plus şi s-a întors la greutatea de 50 de kilograme, potrivit gandul.ro.

În anul 2008, la trei luni după ce a născut primul său băiat, Zsolt Jr, Nicoleta Luciu a trebuit să piardă în greutate 30 de kilograme în aproximativ două luni, iar în 2011, după ce a născut tripleţii, pe Kim, Kevin și Karoly, a fost nevoită să slăbească 35 kg în două luni.

Dieta Nicoletei constă în consumul de supă de pui și compot de mere, însă este drastică, astfel că se recomandă doar celor fără probleme de sănătate.

Condiția este să nu fie amestecate carnea cu carbohidrații, iar lactatele trebuie să facă parte din alimentație. Dar, pentru o mai mare siguranță, este recomandat să se consulte mediul înainte de a urma acest regim.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Se consumă cinci mese zilnic

- supă de pui (100 g carne slabă de pui, 300 g legume)

- 7 mere (consumate sub formă de compot)

- 2 batoane fitness

- în partea a două a dietei, când se pot introduce treptat în alimentație și alte alimente, se pot consuma 500 g iaurt + fulgi de grâu germinat, salate și carne la grătar (de exemplu, peşte).

Compotul se face fără zahăr şi se bea câte o cană mare la micul dejun, pe stomacul gol. Se poate consumă și ca gustare.

Supa de pui trebuie să conţină carne slabă, multe legume, cu condiția ca ingredientele să nu conțină amidon. În dieta Nicoletei Luciu sunt interzise orezul, cartofii, fideaua și pastele.

De asemenea, nu se adaugă sare. Această supă se consumă la prânz, dar și în restul zilei de câte ori este cazul, pentru a potoli foamea.

Dacă ești plecată de acasă și nu poți mânca această supă, poţi alege cel mult două batoane dietetice pe zi.

Ce trebuie să mai știi despre dieta Nicoletei Luciu

Nu se consumă, sub nicio formă: zahăr, pâine albă sau neagră (este acceptată doar pâinea din cereale integrale ori din făină de grâu), sare, dulciuri, mâncăruri cu un număr ridicat de calorii.

Se face mișcare, pentru o mai bună funcționare a metabolismului.

Nu contează ora la care se ia ultima masă, însă trebuie să aibă loc cu trei ore înainte de somn.

Un regim care durează mult timp poate dauna sistemului imunitar, concentrării și tonusului, din cauza consumului redus de mâncăruri. Cel mai indicat este să consultaţi medicul înainte de a urma dieta Nicoletei Luciu.

Nicoleta Luciu: Nu trebuie să prelungești aceste diete mai mult de 7 zile

"E nevoie de multă ambiție! Mă refer la ambiția de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi să nu-l umpli cu mici tentații în perioada în care ții dietă și astfel vei sta departe de pofta de a ronțăi ceva bun, de a ciuguli și de a gusta pe ici, pe colo. 

Oricând îți este foame, mănânci supă. Supă de legume cu carne fiartă, fără sare, condimente sau pieliță. Și ceai de anason, neîndulcit. Și multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim și luăm nutrienții necesari din legumele fierte. 

Înlocuim supa din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau semințe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame. Este chinuitor. 

Trebuie că în această perioada să ai grijă de tine, să te odihnești corespunzător, să te hidratezi și să nu fii într-o perioadă în care ești foarte solicitat cu munca. 

Sub nicio formă nu este indicat să prelungești aceste diete mai mult de 7 zile, la fel cum nu este indicat că după cele 7 zile să revii la vechiurile obiceiuri alimentare nesănătoase!", a spus Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani.

Alimentele la care a renunţat Nicoleta Luciu

"De ceva timp țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1,75.

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc", a precizat vedeta în urmă cu mult timp.

×
Subiecte în articol: Nicoleta Luciu dieta regim
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close