Antena 3 CNN Show Tabloid Cristi Brancu a rămas fără emisiunea la TV, după 13 ani! ”Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți”

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea la TV, după 13 ani! ”Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți”

Emisiunea televizată a lui Cristi Brancu, de la Antena Stars, nu se va mai difuza. Prezentatorul de televiziune și-a mutat emisiunea în mediul online, pe YouTube. Din cauza pandemiei, atât conducerea, cât și realizatorul tv au luat decizia ca proiectul să se difuzeze în online.

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea la TV, după 13 ani! ”Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți”
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2020   •   11:15

”Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități” a spus Cristin Brancu pentru Ciao.ro.

Cristi Brancu, emisiune în online

”Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (...) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem Întâlni într-un alt proiect viabil”. 

 

×
Subiecte în articol: cristi brancu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close