Sânii imenşi au scăpat-o de condamnare. Mărimea contează întotdeauna

de L.D.    |    25 Mai 2012   •   09:35
Sânii imenşi au scăpat-o de condamnare. Mărimea contează întotdeauna foto: photos-unique.blogspot.com

Un fotomodel japonez a fost achitat în procesul în care era acuzat, deoarece s-a demonstrat că, din cauza bustului mare, nu ar fi putut să intre prin gaura unei uşi, pe unde se presupune că ar fi intrat "agresorul" .

Modelul, care foloseşte ca nume de scenă Serena Kozakura, a fost condamnat la 14 luni de închisoare pentru distrugerea intenţionată a proprietăţii, în urma unui incident din data de 6 noiembrie, în care ar fi spart uşa apartamentului iubitului pentru a-l găsi pe acesta cu o altă femeie. Femeia a făcut recurs senţinţei dată de Curtea din Tokyo.În timpul recursului, atât bărbatul cât şi un martor au declarat că femeia a făcut o gaură în uşă şi s-a strecurat înăuntru. Însă se pare că mărimea contează. Gaura măsurată din uşă avea 71,5 cm pe 22,5 cm, prea mică pentru a se potrivi cu bustul ei celebru de 101 cm.

"Mi-am pierdut locul de muncă după ce am fost acuzată, dar justiţia mi-a dat câştig de cauză în final. Am fost mereu îngrijorată că am sânii prea mari, dar de data aceasta m-am bucurat. Sânii mei sunt cei care au câştigat astăzi" a spus Kozakura.


ExitPOLL
Parteneri
x close