Şi-a acoperit sânii cu o cruce: Iepuraş Playboy, în scandal cu Biserica Catolică - FOTO

03 Dec 2009   •   16:44
Şi-a acoperit sânii cu o cruce: Iepuraş Playboy, în scandal cu Biserica Catolică - FOTO Joanna Kruppa

Manechinul Joanna Kruppa a provocat un scandal-monstru în SUA. Fostul iepuraş Playboy a reuşit să-i scoată din sărite pe reprezentanţii Bisericii Catolice. Motivul? A pozat pentru o campanie de protejare a animalelor purtând un crucifix de mari dimensiuni care îi acoperea sânii, precum şi aripi de înger.

Fotografiile provocatoare cu frumoasa Joanna Kruppa sunt însoţite de sloganul: ?Fii un înger pentru animale!?. Ideea nu i-a încântat pe reprezentanţii Bisericii Catolice care au considerat că întreaga campanie este total nepotrivită, informează theimproper.com.

?Câinii şi pisicile sunt mai în siguranţă în magazinele de specialitate decât în mâinile angajaţilor PETA care se folosesc de valorile creştine pentru a-şi promova campania?, a declarat Bill Donohue, preşedintele Ligii Catolice.

Joanna Kruppa nu este singura vedetă care a pozat goală pentru protejarea animalelor. Reprezentanţii PETA au reuşit să o coopteze şi pe actriţa Eva Mendes care a renunţat de tot la haine pentru a protesta faţă uciderea animalelor pentru blana lor.


Parteneri
x close