Antena 3 CNN Show Vedetă devastată de moartea interlopului Emi Pian: ”A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”

Vedetă devastată de moartea interlopului Emi Pian: ”A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”

Fosta vedetă a emisiunii ”Insula Iubirii”, ispita Bianca Pop, a reacționat pe rețelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală. Se pare că vedeta este devastată de dispariția celui pe care îl considera ”unul dintre cei mai buni prieteni”.

Vedetă devastată de moartea interlopului Emi Pian: ”A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”
de Cristina Tudorache    |    04 Aug 2020   •   20:05

Se pare că Bianca Pop avea o relație apropiată cu interlopul Emi Pian, motiv pentru care a transmis un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook.

Vedetă devastată de moartea interlopului Emi Pian: ”A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”

„Nu pot să cred așa ceva! A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei…EMI PIAN. Florin Mototolea … De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis pe Facebook, Bianca Pop.

Florin Mototolea (39 de ani) era liderul clanului Duduianu, unul dintre cele mai de temut grupări infracționale din România. Emi Pian, așa cum era cunoscut, a fost înjunghiat de dimineață de un membru al clanului rival Rinu, după ce ar fi intrat în conflict pentru că ar fi împrumutat cu camătă același jucător de barbut.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. La locul crimei, au ajuns foarte rapid reprezentanții Poliţiei, dar și Ambulanţa, care l-a transportat pe Emi Pian la Spitalul Universitar. Din păcate, interlopul nu a putut fi salvat. Emi Pian era cunoscut pentru petrecerile la care cântau maneliști celebri, precum Florin Salam sau Adrian Minune.
 

×
Subiecte în articol: Bianca Pop Emi Pian
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close