Antena 3 Sport Alte sporturi Baschet FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - LIVE

FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - LIVE

02 Iun 2017   •   03:25
FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - LIVE

FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - VIDEO. Antrenorul Steve Kerr, cu probleme medicale, nu va conduce echipa Golden State Warriors în primul meci cu Cleveland Cavaliers din finala NBA, programat joi, dar ar putea reveni pe banca tehnică la alte jocuri, relatează Reuters. 

FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - VIDEO. Kerr a lipsit de pe banca tehnică la ultimele 10 meciuri ale lui Warriors din playoff, din cauza complicaţiilor survenite din cauza unei operaţii la spate suferită în urmă cu doi ani. 

''Nu unt pregătit să antrenez încă, a declarat Kerr, care suferă de dureri severe de cap şi la gât. Simt încă efectele bolii''. El a însoţit însă echipa la ultimele două meciuri din finala Conferinţei de Vest cu San Antonio Spurs. 

FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - VIDEO. Kerr, 51 ani, speră însă să poată reveni la alte meciuri din ultimul act al NBA, care este o reeditare a ultimelor finale din 2015 şi 2016. Indiferent dacă va antrena sau nu, Kerr va fi alături de Warriors la meciurile 3 şi 4 de la Cleveland. 

FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - VIDEO. Secundul Mik Brown a condus echipa la 10 victorii consecutive după ce a preluat Warriors pe 23 aprilie. Finala NBA se dispută după sistemul cel mai bun din 7 meciuri. 

FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - VIDEO. Campioana en titre Cleveland Cavaliers s-a calificat, joi, pentru a treia oară consecutiv în finala campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), în care o va întâlni, începând cu 1 iunie, la fel ca în 2015 şi 2016, pe Golden State Warriors. 

FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - VIDEO. Cleveland Cavaliers a câştigat finala Conferinţei de Est după ce a întrecut-o pe Boston Celtics cu scorul general de 4-1, impunându-se în meciul cu cu 132-102 în numărul cinci al seriei disputate după sistemul cel mai bun din şapte. 

FINALA NBA LIVE. GOLDEN STATE WARRIOS - CLEVELAND CAVALIERS ONLINE STREAM - VIDEO. Cleveland Cavaliers a dominat-o pe Celtics încă din primul sfert, având un avans de 20 de puncte (43-23) la finele reprizei. Superstarul LeBron James a fost artizanul victoriei, cu 35 de puncte înscrise, devenind cel mai bun marcator din istoria playoff-ului, cu un total de 5.995 puncte, devansându-l pe legendarul Michael Jordan (5.987 puncte). La 32 de ani, LeBron va disputa a şaptea finală consecutivă şi a opta de la debutul în NBA în 2003. 

Cleveland Cavaliers s-a calificat în finală pierzând un singur meci în playoff, după ce le-a eliminat pe Indiana Pacers (4-0), Toronto Raptors (4-0) şi Boston Celtics (4-1). 

Pentru Golden State Warriors, învingătoarea finalei Conferinţei de Vest (4-0 cu San Antonio Spurs), finala 2017 va fi o revanşă a celei din 2016 când, după ce a condus cu 3-1 la general, a fost învinsă de Cavaliers, care s-a impus în ultimele trei meciuri.

×
Subiecte în articol: baschet NBA Cleveland Cavaliers

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close