Ea este noua senzație a echipei naționale de handbal. Pictorial incendiar cu Elena Voicu

27 Noi 2016   •   18:41
Ea este noua senzație a echipei naționale de handbal. Pictorial incendiar cu Elena Voicu Galerie foto (8) FOTO: Mircea Roșca @ Lighthouse Photo Studio Cluj-Napoca

Elena Voicu (26 ani) este noua senzație dintre buturile naționalei de handbal. Frumoasa portăriță de la Dunărea Brăila își depune candidatura pentru titlul de Miss Handbal.

În 2016, Elena și colegele ei de la Brăila au administrat "tigroaicelor" de la CSM București prima înfrângere după câștigarea Ligii Campionilor. Senzuala portăriță va juca în weekend la Trofeul Carpați de la Cluj-Napoca și speră să prindă astfel lotul pentru Europenele din decembrie.

Înaintea debutului la Trofeul Carpați, goalkeeper-ul echipei naționale a realizat un pictorial inedit pentru promovarea evenimentului. S-a îmbrăcat în gladiatoare și muschetară sexy. La final, Elena le-a transmis un mesaj fanilor handbalului, conform unui comunicat remis de Sports Net Management.

FOTO: Mircea Roșca @ Lighthouse Photo Studio Cluj-Napoca

"A fost mai greu decât mai așteptam în rolul de fotomodel, nu sunt ipostazele care mă caracterizeaza deobicei, dar a fost o experiență interesantă. Am fost gladiatoare la ședința foto și îmi doresc să avem o atitudine de luptătoare și la meciuri pentru că vom avea nevoie la Campionatul European. Trofeul Carpați este un test util pentru noi și rezultatul contează mai puțin. Noul antrenor vrea mai mult să perfecționăm relațiile de joc, să arătăm atitudine pe teren și să fim o echipă în adevăratul sens. Veniți alături de noi la Trofeul Carpați și vă promitem un spectacol de calitate", a declarat Elena Voicu.

x close