Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Handbalistele românce refuză să fie decorate de Traian Băsescu

Handbalistele românce refuză să fie decorate de Traian Băsescu

Handbalistele românce refuză să fie decorate de Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Dec 2010   •   10:16

Naţionala României de handbal a fost primită acasă cu aplauze şi flori. Fetele noastre au cucerit bronzul după ce au înfrânt Danemarca, în finala mică a Campionatului European. La revenirea în ţară, antrenorul echipei a declarat că jucătoarele nu-şi doresc să fie decorate de preşedintele Traian Băsescu.

Handbalistele au fost aşteptate la aeroport de o galerie întreagă de suporteri. Abia au reuşit să se streacoare printre braţele de flori. (il cu alea incearca sa treacă pe acolo)

Suporterii şi-au făcut încălzirea cu minute bune înainte să ajungă fetele acasă. Au cântat până au răguşit. N-au vrut să ia pauză nici când un poliţist le-a atras atenţia că sunt totuşi, într-un aeroport, nu în tribună.

Performanţa handabalistelor românce este remarcabilă. Fetele s-au luptat până-n ultima clipă şi au reuşit să urce pe podium cu cinci victorii şi trei înfrângeri.

Handbalistele au timp de sărbători să se bucure de succes. Apoi se întorc la antrenamente. La anul le aşteaptă campionatul mondial, din Brazilia.



Campioanele României la handbal au venit acasă. Fetele nu vor să fie decorate de preşedinte

×
Subiecte în articol: Handbal Traian Băsescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close