ARABIA SAUDITĂ - EGIPT LIVE STREAM. Partidă fără miză în Grupa A ONLINE VIDEO TVR

25 Iun 2018   •   16:20
ARABIA SAUDITĂ - EGIPT LIVE STREAM. Partidă fără miză în Grupa A ONLINE VIDEO TVR

Arabia Saudită şi Egiptul se vor înfrunta luni, de la 17,00 (ora României, TVR 2), la Volgograd (Volgograd Arena), în încercarea de a evita ultimul loc în Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. 

Ambele echipe au avut evoluţii dezamăgitoare la turneul din Rusia, în special ''faraonii'', care îl aveau în rândul lor pe prolificul atacant Mohamed Salah. 

Ambele au pierdut primele lor două meciuri în grupă, iar saudiţii nici măcar nu au marcat un gol în Rusia. 

Egiptul, la prima sa Cupă Mondială după 1990, era creditată cu şanse de calificare în optimi, în faţa Rusiei, după evoluţia din preliminarii, dar a pierdut greu în faţa Uruguayului (0-1), meci în care Salah nu a jucat, iar apoi a pierdut şi în faţa echipei gazdă (1-3). Salah a marcat singurul gol al africanilor în Rusia, dar evoluţia sa a părut marcată de accidentarea suferită pe 26 mai, în finala Ligii Campionilor. 

Echipa antrenată de argentinianul Hector Cuper are oportunitatea de a stabili un nou record al competiţiei, dacă îl va folosi pe portarul Essam El Hadary, care ar deveni cel mai vârstnic fotbalist de la Cupa Mondială, la cei 45 de ani ai săi. 

Egiptul nu a câştigat niciodată un meci la Cupa Mondială, bilanţul fiind de patru eşecuri şi două egaluri. Arabia Saudită nu a câştigat niciunul din ultimele sale 12 partide la Cupa Mondială. 

Cele două formaţii s-au înfruntat de şase ori până acum, africanii având patru victorii, iar saudiţii una. 

Echipele probabile care vor evolua pe Volgograd Arena (capacitate 43.713 locuri): 
Arabia Saudită: Al-Mosailem - Al-Burayk, Osama Hawsawi (căpitan), Al-Bulayhi, Al-Shahrani - Bahbir, Al-Faraj, Otayf, Al-Moqahwi, Al-Dawsari - Al-Sahlawi. Selecţioner: Juan Antonio Pizzi. 
Egipt: Elshenawy - Fathi (căpitan), Ali Gabr, Hegazy, Abdelshafy - Hamed, Mohamed Elneny - Salah, Said, Trezeguet - Mohsen. Selecţioner: Hector Cuper. 

Arbitru: Wilmar Roldan (Columbia). 

Parteneri
x close