BELGIA - PANAMA LIVE STREAM. ”Diavolii roșii”, o nouă șansă de a confirma ONLINE VIDEO TVR

18 Iun 2018   •   17:20
BELGIA - PANAMA LIVE STREAM. ”Diavolii roșii”, o nouă șansă de a confirma ONLINE VIDEO TVR

BELGIA - PANAMA LIVE STREAM. Belgia, una dintre cele mai talentate echipe de la Cupa Mondială de fotbal 2018, va debuta la turneul din Rusia, luni, la Soci (18,00), contra ... debutantei Panama, în cadrul Grupei G a competiţiei. 

''Diavolii roşii'' au o nouă şansă de a confirma, după ce nu au reuşit acest lucru la EURO 2016. 

BELGIA - PANAMA LIVE STREAM. Selecţionerul spaniol Roberto Martinez l-a trimis acasă pe fundaşul Laurent Ciman, aflat în lot pentru orice eventualitate, având în vedere că starea de sănătate a apărătorilor Vincent Kompany şi Thomas Vermaelen s-a îmbunătăţit. Belgia poate să-i menajeze pe cei doi în perspectiva meciurilor mai importante cu Tunisia şi Anglia, iar Dedryck Boyata îi poate lua locul lui Kompany. 

Belgia nu a pierdut în preliminarii cu Martinez la cârmă, ibericul construind echipa în jurul vedetelor De Bruyne şi Eden Hazard, ambii jucători în Premier League. 

BELGIA - PANAMA LIVE STREAM. În ciuda nemulţumirii create de decizia lui Martinez de a-l lăsa în afara lotului pe Radja Nainnggolan (AS Roma), Martinez i-a inspirat pe fanii belgieni să creadă echipa se poate ridica la nivelul performanţei din 1986, când ''diavolii roşii'' jucau semifinale. 

Belgia ţinteşte departe şi ar putea deveni cea mai mică ţară care câştigă Cupa Mondială, de la Uruguay, în 1950. 

BELGIA - PANAMA LIVE STREAM. Belgia va începe probabil meciul de la Soci cu tridentul Mertens - Romelu Lukaku - Eden Hazard. 

Panama, în lotul căreia se află portarul dinamovist Jaime Penedo, dar şi Armando Cooper, fost mijlocaş al Oţelului Galaţi, s-a calificat în premieră la Cupa Mondială, sub cârma columbianului Hernan Dario Gomez. Panamezii au fost surclasaţi în martie de Elveţia cu 6-0, în meci amical, în timp ce Belgia a dispus cu 4-0 de o altă echipă din CONCACAF, mai valoroasa Costa Rica, chiar săptămâna trecută. 

BELGIA - PANAMA LIVE STREAM. Singurul obiectiv al panamezilor la turneul din Rusia este să nu se facă de râs. Panamezii nici nu au luat startul în preliminariile Cupei Mondiale până în 1978, fiind mai preocupaţi de baseball. 

La Cupa Mondială din Brazilia (2014), belgienii s-au oprit în sferturile de finală. În lotul lui Roberto Martinez se află 13 jucători care evoluează în Premier League, 11 dintre ei terminând pe primele cinci locuri cu echipele lor. 

Echipele probabile care vor evolua pe Stadionul Fişt din Soci (capacitate 44.287 locuri): 
Belgia: Courtois - Vertonghen, Boyata, Alderweireld - Meunier, Witsel, De Bruyne, Carrasco - Mertens, Romelu Lukaku, Eden Hazard. Selecţioner: Roberto Martinez. 
Panama: Jaime Penedo - Roman Torres, Fidel Escobar, Eric Davis, Michael Murillo - Gabriel Gomez, Anibal Godoy, Armando Cooper, Edgar Barcenas, Jose Luis Rodriguez - Blas Perez. Selecţioner: Hernan Dario Gomez. 

Arbitru: Janny Sikazwe (Zambia). 

Parteneri
x close