IRAN - PORTUGALIA LIVE STREAM. Iranienii, aproape de o surpriză ONLINE VIDEO TVR

25 Iun 2018   •   20:20
IRAN - PORTUGALIA LIVE STREAM. Iranienii, aproape de o surpriză ONLINE VIDEO TVR

Iranul şi Portugalia, campioana europeană en titre, vor juca un meci cu calificarea pe masă, luni, de la ora 21,00 (ora României), la Saransk, pe Mordovia Arena (TVR 2), în Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. 

Cristiano Ronaldo, care a marcat toate cele patru goluri ale lusitanilor în Rusia, va avea o misiune dificilă în faţa solidei defensive iraniene. 

Iranul este obligată să câştige în faţa Portugaliei pentru a ajunge în optimi, în timp ce echipa antrenată de Fernando Santos poate accede în faza următoare şi cu un egal. Portugalia vizează şi câştigarea grupei, dar pentru acest lucru trebuie să câştige la o diferenţă mai mare decât Spania în faţa Marocului. 

Dacă Spania şi Portugalia vor reuşi aceleaşi rezultate, atunci departajarea se va face la capitolul disciplinar, care în prezent arată un cartonaş galben pentru spanioli şi două pentru lusitani. 

În 26 de meciuri oficiale de când Santos a preluat naţionala Portugaliei, în septembrie 2014, aceasta a obţinut 20 de victorii, a pierdut două meciuri, unul la loviturile de departajare cu Chile, la Cupa Confederaţiile de anul trecut. Din cele 20 de victorii, 10 au fost la diferenţă de un singur gol. 

Portugalia va da piept luni cu o faţă familiară, echipa Iranului fiind antrenată de lusitanul Carlos Queiroz, care a pregătit Seleccao din 2008 până la Cupa Mondială din 2010. 

Portugalia a câştigat ambele confruntări cu Iranul de până acum, cea mai recentă în 2006, la Cupa Mondială din Germania, când pentru iberici au marcat Deco şi Ronaldo. 

Iranul nu a câştigat niciun meci din cele şapte susţinute cu echipe europene la Cupa Mondială, reuşind doar un egal, cu Scoţia, în 1978 (1-1). 

Echipele probabile pentru meciul de pe Mordovia Arena din Saransk (capacitate 44.000 locuri): 
Iran: Beiranvand - Rezaeian, Hosseini, Pouraliganji, Haji Safi - Ezatolahi, Ebrahimi - Ansarifard, Taremi, Amiri - Sardar Azmoun. Selecţioner: Carlos Queiroz. 
Portugalia: Rui Patricio - Cedric Soares, Pepe, Jose Fonte, Guerreiro - Bernardo Silva, William Carvalho, Joao Moutinho, Joao Mario - Goncalo Guedes, Cristiano Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos. 

Arbitru: Enrique Caceres (Paraguay). 

Parteneri
x close