MAROC - IRAN LIVE STREAM. Duel între outsideri la Cupa Mondială ONLINE VIDEO TVR

15 Iun 2018   •   17:30
MAROC - IRAN LIVE STREAM. Duel între outsideri la Cupa Mondială ONLINE VIDEO TVR

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Selecţionatele Marocului şi Iranului vor aborda primul lor meci din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri, la Sankt Petersburg (ora 18,00), cu gândul că un eventual eşec le scoate din cursa pentru calificarea în optimi. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Favoritele incontestabile ale grupei sunt Portugalia, campioana europeană en titre, şi Spania, chiar dacă a rămas fără selecţionerul Julen Lopetegui în pragul debutului competiţiei. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Iranul, care participă la a patra sa ediţie consecutivă, este cea mai bună echipă a momentului în Asia şi vine după o perioadă destul de lungă de stabilitate cu portughezul Carlos Queiroz, care a condus-o şi la turneul final de acum patru ani, din Brazilia. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Totuşi, pregătirea turneului din Rusia nu a fost lipsită de probleme, iranienii având două meciuri de pregătire anulate luna aceasta. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Iranienii nu vor putea conta la meciul lor de debut pe mijlocaşul defensiv Saeid Ezatolahi, suspendat. În echipa Iranului, care în preliminarii a avut 12 meciuri fără gol primit, fiind a doua echipă calificată la CM 2018, după Brazilia, portarul titular Alireza Beiranvand nu traversează o formă prea bună, dar atacanţii Alireza Jahanbakhsh, Saman Ghoddos, Karim Ansarifard, Sardar Azmoun şi Mehdi Taremi sunt incisivi şi au nevoie de toate forţele pentru a penetra solida apărare marocană, notează Reuters. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. ''Leii din Atlas'' nu mai participaseră la un turneu final de 20 de ani şi au trecut de preliminarii fără a încasa gol, cu patru victorii şi un egal în ultimele cinci partide. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Echipa, care are numeroşi jucători în campionate de top din Europa, este pregătită de francezul Herve Renard, care a instaurat o disciplină tactică impresionantă. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Benatia conduce apărarea, veteranii Boussoufa şi El Ahmadi formează un cuplu solid la centrul terenului, în timp ce ofensiva este condusă de Hakim Ziyach, jucător la Ajax. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Marocul rămâne prima echipă africană care a trecut de faza grupelor, la ediţia din 1986, câştigând o grupă cu Anglia, Polonia şi Portugalia. 

MAROC - IRAN LIVE STREAM. Cele două echipe nu s-au întâlnit până acum într-un meci oficial. 

Pe stadionul din Sankt Petersburg (capacitate 68.134 locuri), vineri, de la ora 18,00, vor evolua echipele probabile: 
Maroc: Monir El Kajoui - Dirar, Saiss, Benatia, Mendyl - Boufal, El Ahmadi, Belhanda - N. Amrabat, Ziyach - Boutaib. Selecţioner: Herve Renard. 
Iran: Beiranvand - Rezaeian, Cheshmi, Pouraliganji, Mohammadi - Shojaei, Montazeri - Haji Safi, Azmoun, Taremi - Jahanbakhsh. Selecţioner: Carlos Queiroz. 

x close