RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Saudiții, gata de o surpriză ONLINE VIDEO

14 Iun 2018   •   17:00
RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Saudiții, gata de o surpriză ONLINE VIDEO

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Rusia - Arabia Saudită este prima partidă a Cupei Mondiale 2018. 

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Partida este de la ora 18.00, pe TVR 1, TVR HD și TVR +.

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Selecţionerul naţionalei de fotbal a Arabiei Saudite, argentinianul Juan Antonio Pizzi, a declarat că echipa sa va juca la victorie în partida contra Rusiei, de joi seara, cea care va deschide practic turneul final al CM 2018. 

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. "Stilul meu este să fiu competitiv. Vrem să luptăm pentru fiecare minge, să profităm de orice ocazie, să jucăm pentru a câştiga. Asta vreau să văd de la jucătorii mei", a declarat tehnicianul argentinian. 

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. După 12 ani de absenţă, Arabia Saudită s-a calificat pentru a cincea oară la Cupa Mondială, având un lot compus aproape în întregime din jucători din campionatul intern. 

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Arabia Saudită şi Rusia, care vor disputa meciul de deschidere pe stadionul Lujniki din Moscova, fac parte din grupa Grupa A, alături de Egipt şi Uruguay.

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Motanul Ahile, "oracolul" Cupei Mondiale de fotbal 2018, a pronosticat victoria selecţionatei ţării gazdă, Rusia, în partida de deschidere cu Arabia Saudită, programată joi pe stadionul Lujniki din Moscova (18,00), anunţă presa rusă, citată de DPA. 

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Ahile, care a îndeplinit acest rol şi la Cupa Confederaţiilor, face predicţiile prin alegerea între două boluri cu mâncare pentru pisici. El a ales fără nicio ezitare castronul cu steagul Rusiei, precizează agenţia TASS. 

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. Motanul de culoare albă este surd şi locuieşte în subsolul Muzeului Ermitaj din Sankt Petersburg, alături de alte pisici, a căror misiune este să limiteze numărul de şoareci din impozanta clădire. El a ales corect câştigătoarea în trei dintre cele patru meciuri din cadrul Cupei Confederaţiilor disputate la Sankt Petersburg, inclusiv meciul de deschidere şi finala. 

RUSIA - ARABIA SAUDITĂ LIVE STREAM. TASS precizează că angajaţii muzeului l-au ales pe Ahile pentru capacitatea sa de a alege şi a analiza, precum şi pentru comportamentul său neobişnuit. 

Parteneri
x close