SUEDIA - COREEA DE SUD LIVE STREAM. Europenii, favoriți în această confruntare ONLINE VIDEO TVR

18 Iun 2018   •   15:07
SUEDIA - COREEA DE SUD LIVE STREAM. Europenii, favoriți în această confruntare ONLINE VIDEO TVR

SUEDIA - COREEA DE SUD LIVE STREAM. Reprezentativa Suediei, care a produs surpriza calificărilor, eliminând Italia, va întâlni Coreea de Sud în primul său meci la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, luni, la Nijnîi Novgorod (ora 15,00), în Grupa F a competiţiei. 

Scandinavii încă nu au scăpat de umbra lui Zlatan Ibrahimovic, deşi acesta s-a retras din naţională de mai bine de un an. 

SUEDIA - COREEA DE SUD LIVE STREAM. Asiaticii contează pe un singur jucător de clasă, atacantul Son Heung-min (18 goluri pentru Tottenham în ultimul sezon, în toate competiţiile) şi nu traversează o formă prea bună. 

Jucători precum Emil Forsberg, John Guidetti şi Ola Toivonen nu au reuşit să suplinească măcar în parte personalitatea acaparantă a lui Ibrahimovic, însă Suedia arată ca o echipă unită, fără individualităţi. 

SUEDIA - COREEA DE SUD LIVE STREAM. Suedia, învinsă în martie de România în meci amical (1-0 la Craiova), nu a reuşit să înscrie în ultimele trei teste dinaintea turneului final. 

Coreea de Sud se află în faţa celei de-a noua participări consecutive la Cupa Mondială şi speră să evite o nouă evoluţie palidă, cum a fost în Brazilia, când a obţinut un singur punct în meciurile din grupă. 

Suedia participă din nou la Cupa Mondială pentru prima oară din 2006 (a 12-a prezenţă), cel mai bun rezultat fiind finala jucată în 1958 cu Brazilia, pe teren propriu. 

SUEDIA - COREEA DE SUD LIVE STREAM. Cea mai bună performanţă a sud-coreenilor este semifinala disputată în 2002, când au găzduit turneul final împreună cu Japonia. 

Nordicii nu au câştigat primul lor meci la o Cupă Mondială din 1958, 3-0 cu Mexic, de atunci înregistrând cinci egaluri şi două eşecuri. 

SUEDIA - COREEA DE SUD LIVE STREAM. Coreea de Sud a câştigat doar unul din ultimele nouă meciuri la Cupa Mondială, 2-0 cu Grecia în prima partidă din 2010. 

Cele două echipe au disputat patru meciuri directe, Suedia învingând de două ori, în timp ce restul partidelor s-au încheiat la egalitate, inclusiv ultimul, în 2005, la Seul (2-2). 

În Grupa F se mai află campioana mondială en titre, Germania, şi Mexicul. 

Echipele probabile pentru meciul programat pe stadionul din Nijnîi Novogord (capacitate de 43.319 locuri): 
Suedia: Olsen - Lustig, Granqvist, Lindelof, Augustinsson - Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg - M. Berg, Toivonen. Selecţioner: Janne Andersson. 
Coreea de Sud: Kim Seunggyu - Lee Yong, Kim Younggwon, Jang Hyunsoo, Park Jooho - Ki Sungyueng, Jung Wooyoung - Hwang Heechan, Lee Jaesung, Son Heungmin - Kim Shinwook. Selecţioner: Shin Taeyong. 

x close