TUNISIA - ANGLIA LIVE STREAM. Intră în scenă ultimul nume greu ONLINE VIDEO TVR

18 Iun 2018   •   20:20
TUNISIA - ANGLIA LIVE STREAM. Intră în scenă ultimul nume greu ONLINE VIDEO TVR

Tânăra reprezentativă a Angliei este văzută ca un outsider la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, turneu la care va debuta luni, la Volgograd (21,00), contra Tunisiei, în Grupa G. 

Selecţionerul Gareth Southgate a făcut tot posibilul să coboare aşteptările suporterilor înaintea turneului din Rusia, pentru a nu pune presiune pe jucătorii săi, care vor aborda cu destul optimism meciul cu Tunisia. 

Anglia a fost umilită în urmă cu doi ani de Islanda în optimi la EURO 2016, iar în urmă cu patru ani, la CM din Brazilia nu a reuşit să iasă din grupă. 

TUNISIA - ANGLIA LIVE STREAM. Victoriile din meciurile amicale cu Nigeria şi Costa Rica au consolidat sentimentul pozitiv din jurul unei echipe care are destul talent în ofensivă, cu Harry Kane şi Raheem Sterling, susţinuţi de Jesse Lingard şi Dele Alli. 

Englezii au mai puţină calitate în defensivă, dar Southgate speră că jucători ca Harry Maguire şi Kieran Trippier vor confirma în Rusia nivelul din Premier League. 

TUNISIA - ANGLIA LIVE STREAM. Cel din urmă meci din grupă, contra Belgiei, va fi cel mai dificil test pentru această echipă, după meciurile mai uşoare cu Tunisia şi Panama. 

Tunisia se află la a cincea sa Cupă Mondială, dar nu a trecut niciodată de faza grupelor şi are o singură victorie, în 1978, contra Mexicului. Africanii au terminat neînvinşi preliminariile. 

Anglia şi Tunisia s-au înfruntat la Cupa Mondială din 1998, când englezii s-au impus (2-0) prin golurile marcate de Alan Shearer şi Paul Scholes, Southgate fiind pe teren şi el atunci, iar Vulturii din Cartagina au remizat cu România în ultimul meci din grupă (1-1). 

TUNISIA - ANGLIA LIVE STREAM. Pentru Anglia va fi a 15-a participare la Cupa Mondială, însă ultimul rezultat notabil este un sfert de finală în 2006. 

Campioana din 1966 a fost neînvinsă în preliminarii, iar în pregătirile pentru turneul final a avut un bilanţ bun, cu trei victorii şi un egal. 

Africanii, la care Syam Ben Youssef, fostul fundaş al Astrei Giurgiu este titular incontestabil, au obţinut egaluri cu Portugalia şi Turcia în ultimele teste, fiind învinsă la limită de Spania, cel mai recent succes fiind în martie, cu Costa Rica. 

TUNISIA - ANGLIA LIVE STREAM. Echipele probabile pentru meciul de pe Volgograd Arena (capacitate 43.713 locuri): 
Tunisia: Mathlouthi - Naguez, Meriah, S. Ben Youssef, Ali Maaloul - Skhiri, Sassi - Khazri, Khaoui, Sliti - F. Ben Youssef. Selecţioner: Nabil Maaloul. 
Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Henderson, Young - Lingard, Sterling, Alli - Kane. Selecţioner: Gareth Southgate. 

Arbitru: Wilmar Roldan (Columbia). 

Parteneri
x close