x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT în Europa League. Nori negri pentru Dică

de 07 Dec 2017   •   21:35
FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT în Europa League. Nori negri pentru Dică 172

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Mijlocaşul Mihai Pintilii a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este foarte important pentru FCSB ca jucătorii săi să fie conectaţi la miza jocului pentru a câştiga meciul cu Lugano, din Europa League. FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT  ''Important este să fim conectaţi la joc şi să dăm totul pentru a câştiga meciul'', a declarat Pintilii. FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Obiectivul e primul loc

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Internaţionalul a spus că e prematur să se gândească la adversarul din şaisprezecimile de finală ale competiţiei: ''Să câştigăm primul loc şi apoi ne vom gândi la viitorul adversar''.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT ''Indiferent dacă vom termina pe primul loc sau pe locul doi vom întâlni un adversar dificil. Sincer, eu mi-aş dori un nume mai mare, pentru că dacă vom întâlni o echipă mai mică şi ne elimină, atunci o să fie rău pentru noi. Aşa ne-am juca şansa cu o echipă mai mare, o să vină lumea la stadion, o să jucăm cu stadionul plin...vom vedea. Poate Borussia Dortmund, Napoli.... Ne vom juca şansa, important e să fim o echipă, să fim uniţi, să fim o familie, iar dacă vom trage toţi pentru acelaşi obiectiv eu zic că vom avea şanse foarte mari. Depinde doar de noi'', a mai spus Pintilii.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT FCSB va întâlni echipa elveţiană FC Lugano, joi, de la ora 22,05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupa G din Europa League. FCSB are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de câştigarea grupei.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Doar 17 jucători în lot

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă că vicecampioana României va avea doar 17 jucători pe foaia de joc la meciul cu FC Lugano din Europa League, din cauza accidentărilor, iar printre absenţi se numără şi atacantul Denis Alibec.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT ''Este greu să facem mari schimbări pentru meciul cu Lugano, ţinând cont că din cei 22 de jucători pe care îi avem pe listă cinci nu-i putem folosi, patru sunt accidentaţi şi unul, Budescu, suspendat. Din start vom avea doar 17 inşi pe foaia de joc, asta e o problemă pentru noi, dar ne vom descurca'', a afirmat Dică.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Alibec e accidentat

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Dică a confirmat şi absenţa lui Denis Alibec, accidentat la ultimul meci de campionat: ''Alibec are o problemă la genunchi după meciul cu Juventus Bucureşti, a făcut ieri un RMN şi am înţeles că nu poate să fie apt pentru jocul de mâine. De asta nici nu a făcut antrenament astăzi''.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT ''Deocamdată nu ştim sută la sută dacă în următoarele două jocuri de campionat ne vom putea baza pe el. Depinde foarte mult şi de el cât de mult îşi doreşte să joace şi cât va putea să joace, pentru că nu putem şti dacă în două sau trei zile se va face bine. Vom vedea în următoarele zile dacă el va fi apt în continuare'', a adăugat Nicolae Dică.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Dică nu știe ce se va întâmpla cu Alibec

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Tehnicianul nu a oferit un răspuns clar în legătură cu situaţia lui Alibec, despre care patronul Gigi Becali a afirmat în mai multe rânduri că va pleca în străinătate la iarnă.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT ''Eu aştept ca Alibec să termine acest an şi vom vedea după aceea ce se va întâmpla cu el şi cu ceilalţi jucători, pentru că mai avem trei meciuri de disputat, foarte importante pentru noi, şi nu mă gândesc acum unde va pleca jucătorul X sau Y. Important este ca jucătorii să aibă oferte la iarnă'', a precizat Dică.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Momcilovic și-a revenit

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT Nicolae Dică a menţionat că fundaşul Marko Momcilovic este în stare bună, de luni a început antrenamentele cu echipa şi este bine din punct de vedere medical.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT ''Se vor schimba multe lucruri până în primăvară, pentru că am adus foarte mulţi jucători în vară, nu a fost uşor pentru mine să reuşesc, să avem rezultate, să încheg o echipă, pentru că 12 jucători noi sunt foarte mulţi într-o perioadă de transfer. Aceşti jucători au evoluat împreună în aceste 5-6 luni, dar cu siguranţă sper ca echipa să arate mult mai bine anul următor, după o pregătire de iarnă foarte bună'', a mai afirmat Dică.

FCSB (STEAUA)-LUGANO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT FCSB va întâlni echipa elveţiană FC Lugano, joi, de la ora 22,05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupa G din Europa League. FCSB are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de câştigarea grupei.

sati