Antena 3 Sport Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Meciul de care vorbește toată lumea

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Meciul de care vorbește toată lumea

27 Aug 2017   •   07:20
Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Meciul de care vorbește toată lumea

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Starul irlandez al artelor marţiale mixte Conor McGregor va aborda meciul contra legendei americane a boxului Floyd Mayweather, sâmbătă noapte la Las Vegas, cu un avantaj de 1,6 kg, conform cântarului oficial efectuat vineri. Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE McGregor e mai greu

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE McGregor, în vârstă de 29 de ani, a avut o greutate de 69,4 kg, în timp ce Mayweather (40 ani) a cântărit 67,8 kg. Cei doi nu trebuiau să depăşească 69,8 kg. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Susţinut puternic de 6000 de spectatori, majoritatea îmbrăcaţi în tricou verde în culorile Irlandei, într-o ambianţă de meci de fotbal, McGregor a profitat de cântarul oficial, ultimul eveniment public înaintea meciului, pentru a răspunde provocărilor. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Irlandezul e optimist

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE "Nu l-am văzut niciodată într-o asemenea proastă condiţie fizică", a spus McGregor la adresa adversarului său. "Sunt profesionist, am făcut tot ce a trebuit pentru a mă înscrie în categorie, dar la ora meciului voi fi şi mai puternic. El nu va putea rivaliza cu forţa mea şi cu ritmul meu. Este un meci ca şi încheiat", a mai spus irlandezul. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Mayweather, al cărui ultim meci datează din septembrie 2015, a rămas calm în timpul cântarului, chiar dacă McGregor s-a pus în faţa lui şi l-a insultat. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE "M-am mai aflat în situaţia asta, deci ştiu ce trebuie să fac pentru a câştiga meciuri de această amploare. Un meci nu se câştigă la cântar", a precizat, la rândul său, "Money" Mayweather, neînvins în 49 de meciuri. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Meciul dintre americanul Floyd Mayweather şi irlandezul Conor McGregor nu are ca miză niciun titlu mondial, fiind doar un simplu meci între o legendă a boxului şi un star UFC, care va genera încasări record pentru cei doi protagonişti. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Khan se teme că McGregor va fi spulberat

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Britanicul Amir Khan, fost campion mondial de box la categoriile WBA şi IBF la categoria super-uşoară, se teme că irlandezul Conor McGregor ar putea fi grav rănit în cursul mult aşteptatului meci cu americanul Floyd Mayweather, sâmbătă noapte la Las Vegas. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE "El nu va trebui să insiste prea mult dacă va începe să fie prins într-o serie de lovituri. Va trebui să renunţe chiar el", a explicat Khan pentru postul de televiziune MMA Hour. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE "El trebuie să se gândească la el, pentru că dacă va fi grav rănit, atunci el nu va mai putea fi acelaşi sportiv, nu va mai putea să-şi continue cariera", a adăugat el. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE "Este ca şi cum un jucător de tenis încearcă să joace badminton", a rezumat Khan pentru a explica diferenţa dintre artele marţiale mixte şi box. 

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE McGregor, un star al artelor marţiale mixte, va disputa contra lui Mayweather, unul dintre cei mai buni boxeri din istortie cu 49 de victorii în tot atâtea meciuri, primul său meci de box din carieră. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close