Antena 3 CNN Sport Fotbal extern APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de milioane de euro pentru Hagi în APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de milioane de euro pentru Hagi în APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de milioane de euro pentru Hagi în  APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE
02 Aug 2017   •   19:35

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Scorul la pauză este 0-0. Arbitrul rus Aleksei Eskov va conduce meciul dintre echipa cipriotă de fotbal APOEL Nicosia şi formaţia FC Viitorul Constanţa, care va avea loc miercuri, în Cipru, de la ora 20,00, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, potrivit uefa.com. APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE. În tur, Viitorul s-a impus cu 1-0. APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Un arbitru din 2011

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Arbitri asistenţi au fost delegaţi Dmitri Mosiakin şi Igor Demeşko, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Kiril Levnikov. 

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Eskov (38 ani) este arbitru internaţional din 2011. 

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Rusul a condus anul trecut meciul câştigat de Astra Giurgiu în deplasare cu Viktoria Plzen cu scorul de 2-1, pe 2 octombrie, în grupele Europa League. 

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE A arbitrat și Tineretul

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE De asemenea, a oficiat la un meci al selecţionatei de tineret a României, 0-2 cu Franţa, pe teren propriu, în preliminariile Campionatului European Under-21 din 2013, desfăşurat pe 11 octombrie 2011. 

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Aleksei Eskov a arbitrat şi un meci din UEFA Youth League, în care Steaua a fost surclasată acasă de Chelsea, pe 1 octombrie 2013. 

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Campioana FC Viitorul a învins-o pe APOEL cu 1-0, în partida din prima manşă. 

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Niculescu mizează pe Viitorul

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Antrenorul formaţiei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că dintre echipele româneşti participante în actuala ediţie a cupelor europene, cele mai mari şanse de a se califica mai departe le are FC Viitorul, care a învins pe teren propriu cu 1-0 echipa APOEL Nicosia, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Rezultatele din cupele europene sunt satisfăcătoare spun eu. Sincer acum, cine se aştepta Universitatea Craiova să piardă doar cu 0-1 cu Milan? Dar au jucat foarte bine, la fel şi Dinamo în meciul cu Athletic. Cei de la Dinamo au făcut un meci extraordinar şi chiar puteau întoarce rezultatul în repriza a doua. Vor avea un meci foarte dificil în Spania, dar trebuie să creadă în şansa lor. Dintre toate, după această primă manşă FC Viitorul are cea mai mare şansă să se califice mai departe. Sper să meargă toate însă. Va fi greu chiar şi pentru Viitorul pentru că am jucat la Nicosia şi atmosfera va fi electrizantă acolo", a spus el. 

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Laude pentru Ganea și Budescu

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Tehnicianul a remarcat golurile înscrise de Cristian Ganea în meciul FC Viitorul - APOEL Nicosia (rezultat final 1-0), Constantin Budescu în FCSB - Viktoria Plzen (2-2) şi Rivaldinho în Dinamo - Athletic Bilbao (1-1). "Golurile marcate de Ganea, Budescu şi Rivaldinho au fost execuţii frumoase. Iar cel al lui Ganea nu a fost o întâmplare, e al doilea într-o săptămână. Puţini jucători sunt în lume care marchează cu exteriorul. Apoi golul lui Rivaldinho poate fi reuşita săptămânii în cupele europene pentru că e mult mai greu să marchezi din acţiune decât din fază fixă. Jos pălăria pentru toţi trei, sunt jucători de calitate", a adăugat el.

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Clau-gol are regretele lui

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE Claudiu Niculescu regretă că echipa FC Voluntari nu a avut licenţă pentru a juca în cupele europene, chiar dacă victoria din finala Cupei României cu Astra Giurgiu îi permitea acest lucru. "E clar că avem un regret că nu am avut licenţa de cupele europene. Am fi putut fi noi una dintre echipele prezente acum în Europa League. Noi sportiv ne-am făcut treaba, au fost făcute însă nişte greşeli pe care chiar preşedintele clubului le-a admis, dar pe viitor cu siguranţă nu se vor mai face. E frustrant să stai să te uiţi la televizor când ştii că puteai să fii tu acolo. Îmi pare rău pentru mulţi dintre băieţii din lot care nu au apucat să joace în cupele europene. Era bine pentru jucătorii noştri tineri să fi jucat în Europa", a menţionat Niculescu. 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi viitorul constanta viitorul
Parteneri
Explozie puternică într-un apartament din Sectorul 3 al Bucureștiului!
x close