x close

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT. Conte revine ca adversar în Peninsulă

31 Oct 2017   •   21:05
AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT. Conte revine ca adversar în Peninsulă

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT Atacantul spaniol Alvaro Morata a explicat, într-un interviu acordat cotidianului italian Gazzetta dello Sport, de ce nu a mai rămas la Real Madrid şi a plecat la echipa engleză de fotbal ChelseaAS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT Morata (25 ani) spune că nu a reuşit să se impună ca vârf de atac la clubul madrilen. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT Recrutat de Juventus Torino în vara anului 2014, atacantul spaniol a revenit la Real Madrid două sezoane mai târziu, clubul madrilen activându-i clauza de cumpărare. ''Au existat acorduri contractuale de respectat, spune cu regret Morata în interviul din Gazzetta dello Sport. Dezamăgirea a fost enormă. Revenisem de unde am plecat. Ei m-au tratat ca pe băiatul care eram înaintea celor două sezoane ale mele în Italia''. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  Şi tocmai de aceea, Morata a decis să plece la Chelsea, în Anglia, în ultimul mercato estival. Sub conducerea antrenorului italian Antonio Conte, el a marcat deja 7 goluri în 11 meciuri în Premier League şi în Liga Campionilor.

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului AS Roma, după comportamentul rasist al suporterilor la meciul cu Chelsea din Liga Campionilor, cel vizat de fani fiind Antonio Rudiger, fost fotbalist al echipei din capitala Italiei, scrie BBC. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  Mai mulţi fani ai Romei au imitat strigătele de maimuţă, insultele fiind îndreptate către Antonio Rudiger, fundaşul german transferat în vară de la formaţia italiană la Chelsea. Rudiger a jucat din minutul 77 al meciului de miercuri de pe Stamford Bridge, încheiat 3-3. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  Comisia de disciplină a UEFA va analiza acest caz pe 16 noiembrie. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  Înainte de a se transfera în Anglia, Rudiger a afirmat că rasismul la meciurile de fotbal din Italia înseamnă o "problemă serioasă". 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT Antonio Conte, antrenorul echipei engleze de fotbal Chelsea Londra, a solicitat omologului său de la Manchester United, Jose Mourinho, să înceteze să mai vorbească despre clubul londonez şi să se concentreze asupra echipei sale, după remarcile de miercuri seara ale portughezului. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  După victoria "Diavolilor Roşii" pe terenul Benficăi Lisabona (1-0), în Liga Campionilor, Mourinho a ţinut să-l atace pe tehnicianul italian, care s-a plâns săptămâna trecută de calendarul încărcat al echipei sale şi de numeroasele accidentări de la echipă (Kanté, Drinkwater, Moses şi Morata). 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  "Eu nu vorbesc de accidentări. Alţi manageri, plâng, plâng, atunci când un jucător este accidentat. Dacă voiam să mă plâng, atunci aş fi putut plânge cinci minute la fel ca alţii", a declarat Mourinho într-o conferinţă de presă, înainte de a cita numeroşii accidentaţi din lotul echipei sale (Ibrahimovic, Fellaini, Pogba şi Rojo). 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  Nici Antonio Conte nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns lui Mourinho, fostul antrenor de la Chelsea, în cadrul unei conferinţe de presă după meciul Chelsea - AS Roma (3-3). 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  "Dacă aceste afirmaţii îmi sunt destinate, eu cred că ar trebui să se gândească mai întâi la echipa sa înainte de a se gândi la alţii", a spus italianul, vizibil nervos, când un ziarist l-a întrebat în legătură cu remarcile lui Mourinho. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  "Mourinho se uită adesea la ce se întâmplă în curtea lui Chelsea. În sezonul trecut, la fel. El ar trebui să privească mai mult la ce se întâmplă în echipa sa", a conchis Conte pe marginea acestui subiect. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  Conte şi Mourinho au avut de mai multe ori dispute după sosirea italianului în Anglia în cursul verii lui 2016. 

AS ROMA-CHELSEA ONLINE STREAM în Liga Campionilor LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT  La începutul sezonului, Conte a explicat că a dorit să evite "un sezon Mourinho", făcând referire la demiterea portughezului după câteva luni de la cucerirea titlului 2015 obţinut cu Chelsea.

Citeşte mai multe despre:

AS Roma Chelsea Champions League
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati