Antena 3 Sport Fotbal extern ASTRA GIURGIU - FC OLEXANDRIA LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO

ASTRA GIURGIU - FC OLEXANDRIA LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO

27 Iul 2017   •   20:20
ASTRA GIURGIU - FC OLEXANDRIA LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO

CINE TRANSMITE ASTRA GIURGIU - FC OLEXANDRIA LIVE în EUROPA LEAGUE - VIDEO. Astra Giurgiu întâlnește joi, de la ora 20,30 formaţia ucraineană FC Olexandria, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Partida NU este transmisă LIVE VIDEO de niciun post de televiziune din ROMÂNIA.

ASTRA GIURGIU - FC OLEXANDRIA  LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO. Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat miercuri, în cadrul conferinţei de presă susţinute înaintea meciului cu FK Oleksandria, din Ucraina, c[ îşi doreşte cât mai mulţi spectatori în tribune la partida de joi şi, indiferent câţi suporteri vor veni, va fi nevoie să fie activi. 

''Îmi doresc să fie cât mai mulţi spectatori mâine, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, la meciul cu Oleksandria, pentru că vorbim de o competiţie europeană, de o echipă nouă, în formare. Lumea trebuie să vină şi să susţină băieţii, pentru ei e important să fie lume, e important pentru fotbalul românesc să reuşim să producem un rezultat pozitiv... Eu voi fi întotdeauna recunoscător celor care ne sunt alături la joc, ne dorim din ce în ce mai mulţi, dar, în acelaşi timp, sunt recunoscător şi către cei care, chiar dacă nu vor fi pe stadion, vor fi cu inima alături de noi. Însă va fi nevoie mâine de prezenţă de spirit şi, indiferent câţi suporteri vor veni va fi nevoie să fie activi, cu siguranţă'', a afirmat Edward Iordănescu. 

 ASTRA GIURGIU - FC OLEXANDRIA  LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO. Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este optimist în ceea ce priveşte meciul cu formaţia FK Oleksandria, din Ucraina, şi are încrede că echipa sa va gestiona jocul astfel încât să rămână în cursa calificării. 

''Din fericire am reuşit să progresăm pentru următorul tur, am ieşit cu bine din dubla cu Zira... În ceea ce priveşte meciul de mâine sunt optimist şi, în ciuda faptului că prevăd un joc extrem de echilibrat, am încredere în băieţi şi am încredere că mâine vom arăta ca o echipă competitivă care să gestioneze foarte bine şi atent jocul pentru a rămâne în cursa calificării şi, de ce nu, pentru a ne construi un anumit avantaj pentru jocul retur'', a declarat Edward Iordănescu. 

El spune că nu va fi uşor, pentru că Astra va întâlni un adversar ''omogen'', "o echipă matură, cu o medie de vârstă de 28 de ani" şi formată numai din jucători ucraineni, o echipă care ''nu întâmplător a ajuns să evolueze într-o competiţie europeană''. 

''Este o echipă pe care am studiat-o, cu un antrenor care deja are trei ani în spate cu acest grup, asta înseamnă o echipă definită, omogenă, o echipă pe care am identificat-o cu calitate atât individuală, cât şi colectivă, cu o exprimare coerentă şi o echipă foarte combativă... mi-aş fi dorit să avem mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti acest joc'', a completat Edward Iordănescu. 

Şi Alexandru Ioniţă, jucătorul Astrei care a preluat tricoul lui Budescu, a declarat că îşi doreşte calificarea. 

''Sunt conştient că trebuie să trag echipa după mine, să fac jocuri cât mai bune, la fel cum am făcut în ultima perioadă, şi să reuşim să ne calificăm, pentru că asta ne dorim'', a declarat Alexandru Ioniţă. 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close