Antena 3 Sport Fotbal extern ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Misiune grea pentru Astra în ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Misiune grea pentru Astra în ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

27 Iul 2017   •   20:10
ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Misiune grea pentru Astra în ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat miercuri, în cadrul conferinţei de presă susţinute înaintea meciului cu FK Oleksandria, din Ucraina, c[ îşi doreşte cât mai mulţi spectatori în tribune la partida de joi şi, indiferent câţi suporteri vor veni, va fi nevoie să fie activi. ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Apel către spectatori

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  ''Îmi doresc să fie cât mai mulţi spectatori, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, la meciul cu Oleksandria, pentru că vorbim de o competiţie europeană, de o echipă nouă, în formare. Lumea trebuie să vină şi să susţină băieţii, pentru ei e important să fie lume, e important pentru fotbalul românesc să reuşim să producem un rezultat pozitiv... Eu voi fi întotdeauna recunoscător celor care ne sunt alături la joc, ne dorim din ce în ce mai mulţi, dar, în acelaşi timp, sunt recunoscător şi către cei care, chiar dacă nu vor fi pe stadion, vor fi cu inima alături de noi. Însă va fi nevoie mâine de prezenţă de spirit şi, indiferent câţi suporteri vor veni va fi nevoie să fie activi, cu siguranţă'', a afirmat Edward Iordănescu. 

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Meciul dintre Astra Giurgiu şi FK Oleksandria se va disputa joi 27 iulie, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, de la ora 20,30, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa League. 

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Calendar infernal

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa are un calendar destul de comprimat, agresiv, şi dacă alte echipe se plâng de programul încărcat, el ar trebui să plângă în hohote pentru că Astra este echipa cu cele mai multe jocuri, deja, programul este infernal. 

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  ''Avem un calendar destul de comprimat, agresiv chiar, la doar trei zile de la ultimul joc oficial ne aflăm din nou în faţa unei provocări (n.r. meciul de joi, cu FK Oleksandria din Ucraina), nu am avut cum să lucrăm prea mult să personalizăm pregătirea jocului, dar asta este, trebuie să ne adaptăm. Dacă unii, de la alte echipe, se plâng de programul încărcat înseamnă că eu ar trebui să plâng în hohote, pentru că deja suntem echipa cu cele mai multe jocuri, suntem echipa care a început cel mai repede cu prezenţa europeană, a fost o vară foarte scurtă, nu am avut timp construim, nu am avut timp să uniformizăm pregătirea'', a declarat Edward Iordănescu. 

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Soluții puține

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  El a spus că la Astra Giurgiu au venit jucători pe parcurs şi în continuare sunt jucători legitimaţi, iar "când nu ai soluţii foarte multe, indiferent cât de mult încerci să apelezi la sistemul de rotaţie prin care să aduci prospeţime de la joc la joc, e greu să ai omogenitate şi automatism", iar "partea negativă" este că, în continuare, Astra va juca din trei în trei zile şi au început să apară accidentările. 

ASTRA GIURGIU-OLEKSANDRIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  ''Noi vom juca în campionat luni 31 iulie, după care plecăm într-o deplasare foarte lungă în Ucraina şi trebuie să mergem şi cu avionul şi cu maşina, după care venim, jucăm la trei zile din nou în campionat cu Craiova şi mai este şi o intermediară, deci este infernal programul şi la ultimul joc deja au început să apară şi anumite probleme musculare, mă gândesc în special la Erico, pe care a trebuit să-l scoatem şi sper să nu se accentueze astfel de probleme'', a încheiat Edward Iordănescu. 

×
Subiecte în articol: europa league Astra Giurgiu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close