ASTRA GIURGIU - ZIRA FK LIVE. ONLINE STREAM Europa League - VIDEO

13 Iul 2017   •   20:10
ASTRA GIURGIU - ZIRA FK LIVE. ONLINE STREAM Europa League - VIDEO

ASTRA GIURGIU - ZIRA FK LIVE. ONLINE STREAM Europa League - VIDEO. Astra şi Zira FK se înfruntă joi, de la ora 20,30, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa League. Manşa secundă se va juca pe 20 iulie, la Baku.

ASTRA GIURGIU - ZIRA FK LIVE. ONLINE STREAM Europa League - VIDEO.  Noul antrenor al echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat miercuri, în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu formaţia azeră Zira, că speră ca formaţia pe care o pregăteşte să facă o dublă manşă în Europa League din care să iasă învingătoare. 

''În jocul de mâine cu echipa azeră Zira, reprezentăm nu doar clubul Astra, ci şi fotbalul românesc, şi sperăm să reuşim, în ciuda momentului şi a situaţiei, să facem o dublă manşă din care să putem să ieşim învingători... Mi-ar plăcea să spun că suntem favoriţi, dar nu pot să spun acest lucru şi la fel de tare aş vrea să pot să promit că ne vom califica, dar cu siguranţă nu pot să fac acest lucru. Este ceva ce pot să promit: că vom fi concentraţi, determinaţi, vom încerca să jucăm un fotbal pozitiv, să dăm toată energia pentru un joc bun mâine şi să ne păstrăm şansele deschise pentru calificare'', a declarat Edward Iordănescu. 

El spune că a studiat cât se poate de bine adversarul: "Ei au avut deja o dublă manşă şi au ieşit câştigători în ambele jocuri". 

''Ne va aştepta un joc extrem de echilibrat împotriva unei echipe definite, noi suntem o echipă în formare. Vorbim de o echipă definită, care are un nivel calitativ bun, jucători mult mai sudaţi şi mai omogeni, cu relaţii de joc mai clare şi mai definite în comparaţie cu noi şi, în acelaşi timp, o echipă care are deja două jocuri la activ şi asta înseamnă ritm de joc, tonus şi, nu în ultimul rând, elan şi entuziasm şi cu siguranţă că vor veni cu încredere şi cu optimism'', a completat Edward Iordănescu. 

Şi noul căpitan al echipei Astra, Alexandru Stan, a declarat că meciul cu Zira FK va fi unul greu, dar speră ca echipa giurgiuveană să facă un joc bun. 

''Mă bucur foarte mult că sunteţi alături de noi, ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă foarte bună, în special în atac, le place foarte mult contraatacul, noi trebuie să fim deştepţi şi sperăm să facem un meci bun şi să avem şanse şi în meciul următor. Sperăm să nu primim gol, să marcăm şi să mergem la ei cu mai multe şanse de calificare'', a subliniat Alexandru Stan. 

Parteneri
x close