x close

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Misiune aproape imposibilă în ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

03 Aug 2017   •   21:25
ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Misiune aproape imposibilă în ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Arbitrul muntenegrean Pavle Radovanovic va conduce meciul dintre formaţia spaniolă Athletic Bilbao şi Dinamo Bucureşti, care se va juca joi, de la ora 21,45 (ora României), pe stadionul ''San Mames'', în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Europa League al fotbal, anunţă site-ul UEFA.  ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. În tur, a fost 1-1. ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Arbitru de profesie avocat

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Arbitri asistenţi vor fi Veselin Radunovic şi Dragan Vujovic, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Predrag Radovanovic. 

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE  În primul meci, scorul a fost egal, 1-1. 

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Radovanovic, care va împlini 42 de ani luna viitoare, de profesie avocat, este arbitru internaţional din 2008. 

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Muntenegreanul a arbitrat în două rânduri selecţionate naţionale ale României: pe 12 august 2009 a condus meciul Andorra - România 0-2, în preliminariile Campionatului European Under-21 din 2011, iar pe 11 septembrie 2012 a oficiat la meciul România - Andorra 4-0, din preliminariile Cupei Mondiale 2014. 

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Mutu nu a fost mulțumit

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Directorul general al grupării de fotbal FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat joi seara, că nu vrea să facă mare caz de rezultatul de egalitate, 1-1, obţinut cu Athletic Bilbao în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League, deoarece el dorea victoria de la jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra. 

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Am avut o primă repriză mai slabă pentru că am început cu frică, dar după golul primit ne-am revenit. Chiar dacă Athletic Bilbao are în continuare prima şansă, consider că am făcut un meci bun, am ieşit onorabil ca să spun aşa. Dar nu vreau să fac mare caz din acest rezultat pentru că eu vroiam victoria şi o vreau în continuare. Eu le-am spus să joace cu curaj, să aibe încredere în ei pentru că orice adversar poate fi învins. Mergem în Spania cu şansa a doua, dar îmi pare rău de ocaziile pe care le-am avut azi şi nu le-am fructificat", a spus el. 

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Arbitrul a greșit

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Adrian Mutu susţine că arbitrul a greşit în defavoarea formaţiei Dinamo la două faze importante ale partidei de joi de pe Arena Naţională. "Cred că la golul lor a fost fault la Filip, iar la golul marcat de Nemec şi anulat de arbitru nu a fost ofsaid. Aşa că putem spune că am fost nedreptăţiţi", a menţionat Mutu. 

ATHLETIC BILBAO-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa de fotbal Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida cu formaţia spaniolă Athletic Bilbao, disputată, joi seara, pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Meciul retur se va disputa în 3 august, la Bilbao.

Citeşte mai multe despre:

Athletic Bilbao Dinamo
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati