BOCA JUNIORS - RIVER PLATE LIVE. ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO

11 Noi 2018   •   20:40
BOCA JUNIORS - RIVER PLATE LIVE. ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO

BOCA JUNIORS - RIVER PLATE LIVE. ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO. Prima manşă din finala celei mai importante competiţii intercluburi din America de Sud, Copa Libertadores, se va juca duminică între cele două cluburi rivale din Buenos Aires, Boca Juniors şi River Plate, după ce meciul nu s-a putut disputa sâmbătă din cauza unei ploi torenţiale abătute asupra capitalei argentiniene, relatează AFP. 

BOCA - RIVER LIVE. ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO. Legendarul stadion Bombonera, aflat în inima cartierului La Boca, va găzdui acest prim meci al finalei duminică, de la ora locală 16,00 (21,00, în România), a anunţat Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) pe Twitter. 

BOCA - RIVER LIVE. ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO. Decizia a fost anunţată pe stadion cu 95 de minute înaintea orei oficiale de start a meciului, când aproape toţi cei 53.000 de spectatori erau pe locurile lor, suportând ploaia torenţială care cădea de mai multe ore. 

BOCA - RIVER LIVE. ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO. Finala celei mai importante competiţii de fotbal intercluburi din America de Sud, Copa Libertadores, se va disputa între două echipe argentiniene, marile rivale Boca Juniors şi River Plate. 

Boca a obţinut calificarea în ultimul act după ce a remizat cu echipa braziliană Palmeiras, 2-2, miercuri, la Sao Paulo, în a doua manşă a semifinalelor, după 2-0 la Buenos Aires. 

River Plate a reuşit să o elimine pe deţinătoarea trofeului, Gremio Porto Alegre, în cealaltă semifinală, după 0-1 acasă şi 2-1 în deplasare. 

Ultima oară când cele două rivale s-au înfrunta în Copa Libertadores a fost în 2015, iar meciul s-a întrerupt la pauză, după ce fanii Bocăi i-au atacat pe jucătorii de la River cu spray lacrimogen când aceştia intrau la vestiare. River a cucerit trofeul în acel an, pentru a treia oară în istoria sa. Boca a câştigat ultimul trofeu în Copa Libertadores în 2007.

x close