DINAMO - ATHLETIC BILBAO LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

27 Iul 2017   •   20:20
DINAMO - ATHLETIC BILBAO LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

ONLINE STREAM POST TELEVIZIUNE DINAMO BUCUREȘTI - ATHLETIC BILBAO LIVE în EUROPA LEAGUE - VIDEO Dinamo Bucureşti este la egalitate cu formaţia spaniolă Athletic Bilbao, scor 1-1, în minutul 54 al meciului care are loc joi seara pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Fundaşul Aymeric Laporte a deschis scorul în min. 21, în urma unui corner. Rivaldinho a egalat în minutul 54 cu un şut de la distanţă.

ONLINE STREAM POST TELEVIZIUNE DINAMO BUCUREȘTI - ATHLETIC BILBAO LIVE în EUROPA LEAGUE - VIDEO. DINAMO întâlnește joi, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia spaniolă Athletic Bilbao, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Partida este transmisă LIVE VIDEO de TVR.

DINAMO - ATHLETIC BILBAO LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO. Partida retur este programată în 3 august, pe stadionul "San Mames" din Bilbao. 

Antrenorul principal al echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Athletic Bilbao, adversara din turul 3 preliminar al Europa League, are prima şansă la calificare, dar a precizat că elevii săi vor da totul pentru a le pune probleme spaniolilor. 

"După o lungă aşteptare jucăm din nou în cupele europene unde jucăm împotriva celui mai puternic adversar dintre cei pe care îi puteam întâlni. Athletic Bilbao este o echipă cu o tradiţie extraordinară în Spania. Respectăm adversarul, prima şansă la calificare este de partea lor, dar noi vom încerca să facem totul să le punem probleme. Ne propunem să jucăm ce ştim mai bine. Dacă vom ajunge cu un rezultat pozitiv la Bilbao atunci vom avea o şansă enormă să producem surpriza. Vom încerca să ne apărăm în bloc, Athletic are jucători de mare forţă, cu nişte calităţi deosebite. Sunt foarte realist, cunosc foarte bine echipa Athletic Bilbao, ştiu puterea pe care o are atât în defensivă, cât şi în ofensivă. Dar sper să fie un rezultat pozitiv pentru noi", a spus tehnicianul. 

DINAMO - ATHLETIC BILBAO LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO. Ziganda: Nu suntem favoriți

Antrenorul echipei de fotbal Athletic Bilbao, Jose Angel Ziganda, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu se consideră favorită în partida cu Dinamo, programată, joi, în turul 3 preliminar al Europa League, dar a precizat că speră să câştige. 

"Avem în faţa noastră un adversar bine pregătit, dar vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv în meciul de mâine. Cunoaştem echipa Dinamo, am studiat-o cu foarte, foarte mare atenţie. Apreciem evoluţia echipei Dinamo, în special după preluarea ei de către antrenorul Cosmin Contra. Va fi un meci interesant, sperăm ca maniera noastră de joc să ne dea câştig de cauză. Ne-am pregătit bine pentru acest meci şi sper să câştigăm. Nu ne considerăm favoriţi, nu îi desconsiderăm deloc pe adversari, au o echipă bună", a spus el. 

"Îmi plac mai mulţi jucători de la Dinamo. În mod special apreciez atacanţii, dar adversarii stau bine şi la mijloc, la fel ca şi în defensivă, unde în partea dreaptă este un spaniol. Ne aşteptăm ca formaţia Dinamo să dea mâine un randament de 100%, ştim că vor lupta şi în plus vor avea de partea lor şi galeria", a adăugat Ziganda. 

Tehnicianul a menţionat că din lotul de acum mai fac parte cinci jucători care au evoluat pentru Athletic Bilbao în finala Europa League din 2012 cu Atletico Madrid, disputată pe Arena Naţională din Bucureşti şi pierdută cu 0-3. "Dintre jucătorii care au evoluat în finala Europa League de la Bucureşti în 2012 mai sunt în echipa noastră 5 jucători. Sperăm ca aceştia să intre mâine pe teren cu un entuziasm deosebit. Sperăm ca şi acum să realizăm ceea ce am realizat în 2012, an care pentru noi a fost unul excepţional", a precizat Ziganda. 

DINAMO - ATHLETIC BILBAO LIVE în EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO. PAZĂ la stadion

Peste 185 de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere cu ocazia desfăşurării, joi, pe Arena Naţională din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. Dinamo 1948 Bucureşti şi Athletic Club Bilba (Spania). 

Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. 

"În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifică acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de /din auto", informează un comunicat al DGPMB transmis joi AGERPRES. 

Parteneri
x close