FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de 40 de milioane de euro pentru Steaua

23 Aug 2017   •   22:45
FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de 40 de milioane de euro pentru Steaua

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE . FCSB are nevoie de victorie, după prima repriză. Rezultatul este egal, 1 - 1, după primele 45 de minute.

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE . Fotbalistul echipei FCSB, Filipe Teixeira, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Sporting Lisabona, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, este favorită la calificare, precizând că meciul de miercuri de pe Arena Naţională va fi mai greu decât cel din tur, disputat în deplasare şi încheiat la egalitate, 0-0. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Portughezii au prima șansă

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  "Ne aşteaptă un meci foarte greu, cred că mai greu decât la Lisabona. Sporting este o echipă foarte bună, o echipă ofensivă care la început de meci are o intensitate foarte mare de joc. Dar trebuie să fim pregătiţi şi sunt sigur că la ora meciului vom da totul pe teren. Ultimul joc, cel cu Guimaraes, a fost foarte bun pentru Sporting, care a bătut cu 5-0. Deşi a fost 0-0 pe Alvalade, Sporting este favorită prin prisma importanţei clubului şi a valorii jucătorilor. Nouă nu ne rămâne decât să facem un joc bun, să încercăm să oprim această forţă ofensivă a lui Sporting şi când vom avea ocazii să profităm de ele. Mâine vom vedea aceeaşi echipă a lui Sporting, la fel ca pe Alvalade, ca şi la Guimaraes, o echipă ofensivă, ca toate ale lui Jorge Jesus. Jorge Jesus este un antrenor pe care îl cunosc. Mi-a fost antrenor la 16 ani, când am semnat primul contract de jucător profesionist", a spus fotbalistul.

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Teixeira susţine că nu este important pentru el faptul că în play-off întâlneşte o echipă din Portugalia. "Să joc în grupele Champions League ar însemna ceva minunat pentru mine, dar şi pentru club. Nu contează că ne-a picat în play-off o echipă portugheză, important este ca noi să facem totul mâine ca să ne calificăm. Avem încredere că putem să marcăm şi să ne calificăm", a adăugat mijlocaşul portughez. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Lusitanii nici nu concep ratarea

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Fotbalistul echipei Sporting Lisabona, Fabio Coentrao, a declarat, marţi seara, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca formaţia sa să schimbe situaţia din meciul tur cu FCSB, încheiat la egalitate, 0-0, pe Alvalade, şi să se ridice la nivelul Ligii Campionilor în manşa secundă programată, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  "Ştim toţi că nu am făcut în tur cel mai bun meci, dar vrem să schimbăm situaţia şi să le arătăm suporterilor o imagine de Europa a echipei, aşa cum cum i-am obişnuit. Vrem ca mâine să avem mai multe ocazii, să le concretizăm şi să reuşim să ne ridicăm la nivelul Ligii Campionilor. Cine cunoaşte fotbal, ştie că azi toate competiţiile sunt complicate. Nivelul este apropiat între multe echipe. Sunt formaţii mult mai puternice decât în trecut, totul s-a egalizat. Dacă se va întâmpla să pierdem calificarea, pentru că nu este imposibil să se califice şi Steaua (n.r. - FCSB), nu avem altceva de făcut decât să ne continuăm drumul în celelalte competiţii. Însă, bineînţeles, nu ne gândim la acest lucru", a spus Coentrao. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Probleme mari cu gazonul

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  "Noi trecem printr-un moment foarte bun. Avem trei victorii, opt goluri marcate în ultima perioadă şi niciun gol primit. Suntem încrezători, deşi ştiu că întâlnim o echipă puternică. Dar noi avem calitate, cu siguranţă vom face un joc bun şi avem încredere că ne vom califica", a adăugat fundaşul împrumutat de Sporting de la Real Madrid. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  În ceea ce priveşte gazonul de pe Arena Naţională, fotbalistul a menţionat că acesta va fi la fel şi pentru adversari. "Nu îmi place să vorbesc despre gazon pentru că nu este scuză pentru nimic. Toţi călcăm pe el, este la fel atât pentru noi, cât şi pentru adversari. Nu trebuie să stăm să discutăm despre un teren de joc, ci doar să ne îndeplinim obiectivul, adică să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor", a precizat Coentrao. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Pregătiți la toate capitolele

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Antrenorul echipei de fotbal Sporting Lisabona, Jorge Jesus, a declarat, marţi seara, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un meci dificil în returul cu FCSB de miercuri seara, dar a precizat că formaţia sa este pregătită la toate capitolele pentru că doreşte neapărat să se califice în grupele Ligii Campionilor. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  "Din experienţă ştim că mâine vom avea un meci dificil. Vom fi constrânşi în joc, constrânşi în defensivă, dar nu va fi o problemă pentru că ne-am pregătit la toate capitolele. Cred că Sporting este o echipă care are toate calităţile pentru a trece de play-off-ul Ligii Campionilor. Şi spun asta fără a lua din meritele celor de la Steaua (n.r. - FCSB). Suntem pregătiţi, vrem neapărat să ne calificăm în grupe. Campionatul Portugaliei este mult mai complicat, noi avem o situaţie mai dificilă decât a adversarilor care în meciul trecut cu Juventus Bucureşti şi-au permis să îşi odihnească jucătorii. Steaua (n.r. - FCSB) are jucători de calitate, în special de la mijloc în sus. Budescu este un jucător foarte important al lor la fazele fixe, care cred că va juca pentru că am văzut că intrat 30 de minute în meciul de campionat. Apoi este şi "tânărul" Teixeira, pentru că aşa era atunci când l-am cunoscut la 16 ani şi i-am fost primul antrenor, un jucător care ştie foarte bine să gândească jocul. Steaua (n.r. - FCSB) este în sine o echipă bine organizată", a spus tehnicianul. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Nu doar banii sunt importanți

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Acesta a menţionat că pentru Sporting Lisabona este foarte important să joace cât mai mult în cea mai valoroasă competiţie europeană inter-cluburi. "Liga Campionilor este foarte importantă pentru noi din toate punctele de vedere, nu doar prin prisma aspectului financiar. Să fii în Liga Campionilor înseamnă mare lucru, să nu uităm că şi eu am fost în situaţia de a disputa două finale şi ştiu că este foarte important pentru o echipă să joace acolo. Se valorizează altfel jucătorii după participarea în Liga Campionilor. În plus, vrem să aducem puncte Portugaliei, pentru că noi am pierdut teren în faţa celor din Franţa şi Rusia. Dacă echipele portugheze participante în cupele europene ar avea un parcurs mai lung, atunci ar aduce valoare întregii ţări", a adăugat antrenorul. 

FCSB (STEAUA)-SPORTING LISABONA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Referitor la gazonul de pe Arena Naţională, pe care a decis să îl protejeze şi să nu facă antrenamentul oficial, Jorge Jesus a menţionat că indiferent de starea lui acesta nu poate reprezenta o scuză în cazul unui eşec. "Indiferent cum este gazonul, noi nu ne vom căuta scuze. Am colaborat cu cei de la UEFA tocmai pentru a proteja acest teren. Dar gazonul nu va fi o problemă pentru echipa mea. Dacă gazonul ar fi singura problemă a echipei mele, atunci asta ar însemna că ne vom califica sigur", a precizat Jorge Jesus. 

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close