x close

FCSB (STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

25 Iul 2017   •   20:15
FCSB (STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

FCSB (STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, marţi, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia cehă Viktoria Plzen, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Partida este transmisă LIVE VIDEO de PRO TV.

FCSB (STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Măsuri de siguranță

Aproximativ 200 de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere cu ocazia desfăşurării, marţi, pe Arena Naţională din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele FCSB şi Viktoria Plzen din Cehia. 

Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. 

"În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis marţi AGERPRES. 

FCSB (STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Alibec: Avem o echipă mai valoroasă

 Fotbalistul echipei FCSB, Denis Alibec, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este mai valoroasă decât Viktoria Plzen, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, precizând că toţi jucătorii sunt pregătiţi pentru luptă. 

"Sper să facem un meci bun mâine seară (n.r. - luni seara), suntem pregătiţi pentru luptă. Faţă de întâlnirea precedentă cu Plzen (n.r.- când era jucătorul Astrei Giurgiu), acum este şi o altă competiţie. Va fi o altă concentrare din partea lor, vor da şi ei totul pe teren. Dar cred că şi acum avem o echipă mai valoroasă şi sigur vom face faţă cu brio acestui meci. Să ajung în grupele Ligii Campionilor este primul meu vis la Steaua (n.r. - FCSB). Sper să reuşim împreună lucrul acesta", a afirmat el. 

FCSB (STEAUA) - VIKTORIA PLZEN LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Dică: Trebuie să fim foarte atenți

Antrenorul secund al echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Viktoria Plzen, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, este o echipă agresivă, cu jucători de calitate, precizând că elevii săi trebuie să fie foarte atenţi în meciul programat, marţi, pe Arena Naţională. 

"Ne aşteaptă o partidă importantă pentru club, dar şi pentru mine ca antrenor. Avem o dublă foarte grea, întâlnim un adversar bun care în ultimii 5 ani a fost de două ori în grupele Champions League şi de trei ori în grupele Europa League. I-am urmărit în două amicale şi în trei partide de campionat. Sunt o echipă organizată foarte bine defensiv, joacă de mult timp împreună. Sunt agresivi, au jucători de calitate de la mijloc în sus care pot face diferenţa, mai ales pe benzi. Trebuie să fim foarte atenţi", a spus tehnicianul. 

Parteneri
Parteneri
sati