FEYENOORD - MANCHESTER CITY LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO

13 Sep 2017   •   21:25
FEYENOORD - MANCHESTER CITY LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO

FEYENOORD - MANCHESTER CITY LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO. FEYENOORD întâlnește în această seară MANCHESTER CITY, în prima etapă a grupei F din Liga Campionilor. Partida este transmisă LIVE VIDEO pe TELEKOM SPORT (DOLCE SPORT) de la ora 21:45.

FEYENOORD - MANCHESTER CITY LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO. Portarul brazilian Ederson a revenit marţi la antrenamentele echipei de fotbal Manchester City, care pregăteşte meciul de miercuri cu Feyenoord Rotterdam din grupele Ligii Campionilor, informează BBC. 

Ederson, 24 ani, a avut nevoie de 8 copci pe faţă, după ce a fost lovit la figură de Sadio Mane în meciul cu Liverpool (5-0) disputat sâmbătă în Premier League. El a părăsit terenul în minutul 37, iar Mane a fost eliminat. Portarul a purtat o mască de protecţie pe durata sesiunii de pregătire de marţi. 

Dacă Ederson nu va intra în jocul de miercuri, Pep Gaurdiola va apela la serviciile lui Claudio Bravo între buturi. 

FEYENOORD - MANCHESTER CITY LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO. Relaţia dintre Pep Guardiola şi mijlocaşul ivorian Yaya Toure s-a deteriorat din nou, ca şi în sezonul trecut, după ce antrenorul lui Manchester City nu l-a convocat pentru meciul cu Feyenoord din Liga Campionilor la fotbal, iar în Premier League nu a bifat niciun minut în cele 4 etape scurse. 

Sezonul trecut, după o perioadă în care nu a vrut să audă de Toure, Guardiola l-a titularizat şi ivorianul a devenit un jucător indispensabil, cu 25 partide disputate în Premier League respectiv 31 în toate competiţiile. 

Guardiola a explicat însă într-o conferinţă de presă că Toure ştie motivul pentru care nu a jucat încă vreun minut în acest sezon: ''Am vorbit cu el şi ştie motivul. Este ceva între mine şi el. Este o decizie sportivă. Mereu cer mai mult, nu doar de la Yaya, ci de la toată lumea. Sper că se va termina curând. Depinde de jucător. A fost atât de important sezonul trecut. Şase jucători şi-au încheiat contractele şi el a fost singurul care a rămas pentru că este un jucător special. Cunoaşte motivul pentru care nu este selectat''.

FEYENOORD - MANCHESTER CITY LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO. Miercuri vor avea loc următoarele meciuri (21,45, ora României): 
Grupa E: Liverpool - Sevilla, NK Maribor - Spartak Moscova 
Grupa F: Feyenoord - Manchester City, Şahtior Doneţk - SSC Napoli 
Grupa G: FC Porto - Beşiktaş, RB Leipzig - Monaco 
Grupa H: Real Madrid - APOEL Nicosia, Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund. 

Parteneri
x close