Antena 3 Sport Fotbal extern HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE. Ce a profețit Becali

HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE. Ce a profețit Becali

19 Oct 2017   •   19:15
HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE. Ce a profețit Becali

HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE. Patronul Stelei a prefațat duelul din această seară din Europa League. Becali a vorbit despre soarta lui Denis Alibec și speră ca Budescu să fie decisiv. HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE.

HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE."Nu mă bat eu cu femeile. Nu mă pot lupta cu o femeie când vine vorba de politică sau fotbal. Eu sunt creștin ortodox și respect Evanghelia. Fac ce scrie acolo. Nu mă războiesc cu femeile și nu o voi băga în seamă. Nu are ce căuta în fotbal. Așa zic eu. Voi puteți spune că sunt misogin și că e o lume modernă, în care femeile și bărbații sunt egali.

Eu fac ce scrie Sfântul Pavel în epistola către Timotei. Așa scrie, așa fac. Nu mă lupt cu nicio o femeie. Dacă vine la meciul retur, o respect, o iubesc și o stimez. Dar nu vorbesc cu ea de fotbal", a spus Gigi Becali la Pro X.

HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE. "Eu vorbesc cu Alibec. I-am zis că nu depinde de mine când revine în lot și să asculte Dică. Să facă tot ce zice el. I-am zis «Ești nebun? Te joci 6-7 ore pe zi la calculator. Îți acaparează mintea. Să nu te mai joci». I-am zis să arunce calculatorul. Îi dau eu 5.000 de euro pe el. A început să râdă și a zis «Îți promit că nu mă mai joc. Dacă tot specialiștii spun că îmi face rău, nu mă mai joc. Îți dau cuvântul meu."Alibec știe de oferte. I-am zis că nu știu când va juca, dar o să fie la meciul cu Beer Sheva. Atunci o să vină mai mulți scouteri la meci. Pe 9 noiembrie o să am ofertă de 10 milioane de lire sterline pentru el. Sunt două cluburi din Anglia care-l vor și unul din Portugalia. E o ofertă de 8 milioane de euro și una de 11 milioane de euro.

HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE "Pai nu se va simți foarte mult lipsa lui Alibec și cea a lui Pintilii. Avem jucători care-i pot înlocui. E posibil să fie mai bine fără ei. Poate Nedelcu va comunica mai bine cu Popescu și poate Tănase va fi mai bun ca vârf. E adevărat că Pintilii dă siguranță în meciurile importante și că Alibec putea inventa ceva.

În acest moment, cel mai important este calificarea de pe primul loc. Meciul de azi este meci de 1 milion de euro. E normal să ai emoții.

HAPOEL-STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT EUROPA LEAGUE Cred că Budescu va face un meci important în Israel. El primește 300.000 de euro pe an de la Steaua. I-am zis «Băi tată, tu iei 300.000 euro ca să faci diferența». Și în Tănase îmi pun speranțe. Să vedem ce poate ca atacant. Nu pot să-mi dau seama de ce e atacant, dar așa l-a văzut Dică. Probabil că el știe el ceva",

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close