LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Elvețienii plâng după Sadiku

28 Sep 2017   •   19:30
LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Elvețienii plâng după Sadiku

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Echipa elveţiană de fotbal FC Lugano, adversara de joi a FCSB în Europa League, resimte plecarea atacantului Armando Sadiku, cel care a marcat pentru naţionala Albaniei împotriva României la EURO 2016, a estimat un analist pentru portalul tio.ch. LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Albanezul a marcat la foc continuu

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Armando Sadiku a evoluat pentru Lugano în a doua parte a sezonului trecut, împrumutat de la altă grupare elveţiană, FC Zurich. Albanezul a marcat 9 goluri în 16 meciuri pentru Lugano şi contribuit mult la clasarea pe locul 3 la finalul stagiunii. În vară, el s-a transferat la Legia Varşovia, campioana Poloniei.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. În opinia analistului Arno Rossini, Lugano nu îşi revine după ce i-a pierdut în vară pe Sadiku şi macedoneanul Ezgjan Alioski, o extremă ce a semnat cu echipa engleză de liga a doua Leeds United.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Rossini a apreciat că Lugano nu joacă rău în meciurile de acasă, chiar dacă rezultatele lasă de dorit. "Sunt probleme. Pe ultimii 30 de metri le lipseşte ceva ", a declarat analistul, care nu-l găseşte vinovat pe antrenorul Pier Tami. "Categoric e vorba de jucători. În sezonul trecut erau Alioski şi Sadiku, care au înscris împreună 80% din golurile echipei. În schimb, în acest sezon lipsesc astfel de elemente", a spus Rossini. "Tami? E ca şi cum ai pregăti o mâncare bună, însă apoi nu ai putea să o condimentezi. La sfârşit îţi dai seama că lipseşte ceva. Şi nu se poate face mare lucru", a adăugat el.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Riscă retrogradarea

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Potrivit lui Rossini, Lugano este candidată la retrogradare dacă nu-şi va îmbunătăţi evoluţiile.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Chiar dacă atacul lui Lugano nu convinge, suedezul Alexander Gerndt a fost desemnat autorul celui mai frumos gol înscris în campionatul Elveţiei în luna august, a anunţat miercuri site-ul clubului. Gerndt a înscris cu un voleu de la 10 de metri în victoria cu Thun (4-1). Suedezul a semnat cu Lugano la începutul lui august tocmai pentru a suplini plecările lui Sadiku şi macedoneanul Ezgjan Alioski

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. În campionat, Lugano este lanterna roşie, cu 8 puncte din 9 etape, golaveraj 9-14.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Meciul e în această seară

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Meciul Lugano - FCSB care va avea loc joi, de la ora 20,00 (ora României), la Lucerna, în Grupa G a Europa League.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. În prima etapă din Grupa G, FCSB a dispus la Bucureşti de Viktoria Plzen cu 3-0, iar FC Lugano a fost învinsă în deplasare de Hapoel Beer Sheva cu 2-1.

Parteneri
x close