x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT. Duelul capitalelor în Champions League

de 12 Sep 2017   •   21:20
ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT. Duelul capitalelor în Champions League 96

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Antrenorul Diego Simeone şi-a prelungit contractul cu echipa de fotbal Atletico Madrid până în 2020, a informat clubul din capitala Spaniei, scrie AFP. ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT.

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Contract încă doi ani

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT "Tehnicianul nostru a semnat noul contract cu Atletico Madrid pentru încă două sezoane, până la 30 iunie 2020", a anunţat clubul într-un comunicat.

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Contractul argentinianului Simeone (47 de ani) cu Atletico se încheia în 2018, el sosind la clubul madrilen în 2011.

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Simeone a decis în 2016, după înfrângerea lui Atletico în finala Ligii Campionilor în faţa rivalilor de la Real Madrid (1-1 după prelungiri, 3-5 la lovituri de departajare) să-şi scurteze contractul cu echipa cu doi ani, din 2020 în 2018, o practică rară în lumea fotbalului.

De atunci, el a respins speculaţiile privind viitorul său, repetând ataşamentul său pentru clubul cu care a câştigat cinci titluri, între care Europa League în 2012 şi La Liga în 2013.

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Gazon nou pentru spanioli

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Clubul de fotbal Atletico Madrid a anunţat miercuri încheierea instalării gazonului pe noul său stadion de 68.000 de locuri, Wanda Metropolitano, care va fi inaugurat pe 16 septembrie la un meci din campionatul Spaniei, informează AFP.

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT "În total, au fost amplasate 440 de bucăţi de gazon", a indicat Atletico pe site-ul său. Gazonul va beneficia de un sistem de încălzire şi de luminoterapie pentru a favoriza creşterea şi înrădăcinarea sa, a precizat clubul.

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Când va fi inaugurat

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Primul meci oficial pe stadionul construit în estul capitalei Spaniei va fi pe 16 septembrie, Atletico - Malaga, în etapa a 4-a din La Liga. Prima partidă în cupele europene va avea loc pe 27 septembrie, contra lui Chelsea, în grupele Ligii Campionilor.

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Numele noii arene este o aluzie la stadionul Metropolitano, pe care Atletico a jucat din 1923 până în 1966, an în care s-a mutat pe Vicente Calderon.

ROMA-ATLETICO LIVE ONLINE STREAM DOLCE SPORT Grupul Wanda, proprietatea miliardarului chinez Wang Jianlin, deţine, din 2015, un procent de 20% din capitalul clubului madrilen, iar anul trecut a obţinut dreptul de a da numele stadionului.

 

sati