ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE în preliminariile CM 2018. Ultimul meci pentru Daum pe banca României?

01 Sep 2017   •   21:20
ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE în preliminariile CM 2018. Ultimul meci pentru Daum pe banca României?

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Antrenorul reprezentativei de fotbal a Armenia, Artur Petrosian, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că la echipa sa au avut loc multe schimbări după meciul pierdut cu 0-5 anul trecut, la Erevan, în faţa României, precizând că are încredere în jocul elevilor săi în partida de la Bucureşti de vineri.  ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Armenii au schimbat mult

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Am încredere în jocul nostru că ne va aduce un rezultat bun în partida cu România. La echipa noastră au avut loc foarte multe schimbări după meciul pierdut la Erevan cu 0-5 în faţa României. Am încercat să transformăm în bine foarte multe lucruri şi sunt sigur că ideile pe care le vom pune în practică ne vor aduce un rezultat pozitiv. Jucătorii sunt pregătiţi 100 la sută şi cred că mâine vom avea parte de un meci foarte interesant. Echipa ca întreg este cel mai periculos jucător al României. Sincer să fiu, la începutul preliminariilor nu mă aşteptam ca România să aibă în acest moment acelaşi număr de puncte ca noi", a spus selecţionerul armean. 

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Meci complet diferit

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE În vârstă de 45 de ani, Petrosian a explicat că obiectivul său nu este calificarea la CM 2018. "A fost un meci diferit la Erevan cu România. Am avut atunci un jucător eliminat şi s-a dat un penalty împotriva noastră încă de la începutul partidei, iar apoi ne-a fost dificil să mai revenim în joc. Dar de atunci lucrurile s-au schimbat. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare partidă. Noi nu avem obiectivul de a ne califica în această campanie. Ne propunem să ne dezvoltăm pas cu pas", a adăugat el. 

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Întrebat dacă România are un jucător de nivelul mijlocaşului armean Henrih Mhitarian de la Manchester United, selecţionerul a răspuns: "Trebuie să fiu sincer şi să spun că nu cred că România are în momentul de faţă un jucător de nivelul lui Mhitarian. Dar să nu credeţi că nu cunosc jucătorii români. Ştiu că România are jucători buni, cu potenţial, însă niciunul dintre ei nu este în acest moment la nivelul lui". 

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Prezent la conferinţa de presă, fundaşul armean Hovhannes Hambardzumian (26 de ani) a afirmat că este optimist în şansele echipei sale de a obţine un rezultat pozitiv la Bucureşti. "Atmosfera la echipă este foarte bună şi sper că vom obţine un rezultat pozitiv în meciul de mâine. România are un joc bun şi o apreciez ca echipă", a adăugat Hambardzumian. 

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa naţională a României se află în aceste zile în cantonament la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia unde se pregăteşte pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia. România întâlneşte Armenia, vineri, 1 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Naţională. Cea de-a doua partidă, cu Muntenegru, este programată în deplasare, la Podgorica, în 4 septembrie, tot de la ora 21,45. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close