Antena 3 CNN Sport Fotbal extern ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE în preliminariile Cupei Mondiale. Debut complicat pentru Contra

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE în preliminariile Cupei Mondiale. Debut complicat pentru Contra

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE în preliminariile Cupei Mondiale. Debut complicat pentru Contra
05 Oct 2017   •   21:15

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Gheorghe Grozav, jucătorul echipei turce Karabukspor, va purta tricoul cu numărul 10 la meciul de joi în care Cosmin Contra va debuta joi în postul de selecţioner al României, împotriva Kazahstanului, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti (ora 21,45), în penultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2018. ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Revine Lobonț

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE La acest joc, Contra nu conta pe portarul Bogdan Lobonţ (AS Roma) şi pe fundaşul Cosmin Moţi (Ludogoreţ Razgrad), ultimul fiind suspendat.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Conform FRF, tricolorii şi-au ales următoarele numere pentru acest meci:
Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tătăruşanu, 16. Florin Niţă;

Fundaşi: 2. Romario Benzar, 3. Cristian Ganea, 4. Mihai Bălaşa, 6. Vlad Chiricheş, 21. Dragoş Grigore;

Mijlocaşi: 5. Ovidiu Hoban, 7. Alexandru Chipciu, 8. Mihai Pintilii, 13. Alexandru Băluţă, 14. Constantin Budescu, 15. Nicuşor Bancu, 17. Ciprian Deac, 18. Răzvan Marin, 20. Sergiu Hanca, 22. Alexandru Ioniţă , 23. Nicolae Stanciu;

Atacanţi: 9. Florin Andone, 10. Gheorghe Grozav, 11. Claudiu Keşeru, 19. George Ţucudean.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Kazahii nu se tem

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Antrenorul naţionalei de fotbal a Kazahstanului, Aleksandr Borodiuk, a declarat, miercuri seară, la Ploieşti, că meciul cu echipa României va fi unul interesant, ambele echipe fiind puternice.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Cred că va fi un joc interesant, antrenant, ambele echipe sunt puternice. Ne gândim şi noi că, dat fiind că s-a schimbat antrenorul echipei României, jucătorii români vor dori să demonstreze că joacă bine şi sperăm că şi pentru suporteri va fi un meci interesant", a afirmat, într-o conferinţă de presă,. Aleksandr Borodiuk.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Întrebat în ce măsură contează în jocul românilor lipsa lui Bogdan Stancu, acesta a precizat că în fotbal nimeni nu este de neînlocuit.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE "L-am analizat pe Stancu, este un jucător bun, dar în fotbal nu există oameni de neînlocuit. Fotbalul este un joc de echipă şi se pot compensa rezultatele", a explicat antrenorul.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Pe de altă parte, el a făcut referire la lipsa din echipa sa, din cauza accidentărilor, a unor jucători importanţi.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Echipa Kazahstanului a pierdut câţiva jucători cheie din cauza accidentărilor, dar vor fi alţi jucători în locul lor. Este un pic îngrijorător, dar aceşti jucători noi vor avea şansa să se afirme, să îşi demonstreze responsabilitatea pentru echipă, pentru ţară", a afirmat Borodiuk.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Potrivit acestuia, tactica de joc este stabilită, iar componenţa echipei de start este în mare parte creionată, având neocupate o poziţie de mijlocaş şi o alta de atacant.

×
Subiecte în articol: Cosmin Contra nationala Romaniei
Parteneri
Românii au săpat un tunel timp de 20 de ore pentru a salva un tânăr
x close