Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua, fără suporteri la meciul de la Istanbul cu Fenerbahce. ?Dacă vor scandal, să se uite la TV?

Steaua, fără suporteri la meciul de la Istanbul cu Fenerbahce. ?Dacă vor scandal, să se uite la TV?

Steaua, fără suporteri la meciul de la Istanbul cu Fenerbahce. ?Dacă vor scandal, să se uite la TV?
Sursa foto: suporteri steaua
27 Oct 2009   •   10:42

Conducerea Stelei a refuzat toate cele 2000 de bilete oferite de clubul Fenerbahce pentru meciul de Europa League de pe Stadionul Sukru Saracoglu. Astfel, Gigi Becali este acoperit în cazul în care românii vor face probleme la meci, aceştia fiind responsabilitatea turcilor. Steaua nu a avut suporteri nici în meciul de la Twente Enschede, românii refuzând biletele oferite oficial de olandezi.
Au anulat abonamentele de la peluze, au interzis 3000 de oameni pe Ghencea şi acum le dau suporterilor proprii ?interzis? la Istanbul. Temători că ?roş-albaştrii? merg în Turcia puşi pe scandal, pentru a provoca excluderea clubului din Europa, steliştii le-au comuniat deja turcilor că nu vin pe 5 noiembrie cu suporteri. Românii îşi vor putea lua bilete personal, din Istanbul, dar orice act de huliganism va fi pe spinarea lui Fenerbahce.
?Le-am spus celor de la Fener că nu ne vom asuma nici o răspundere dacă vor permite să intre români şi aceştia vor crea probleme", a declarat Valeriu Argăseală, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close