ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE în Champions League. Mourinho atacă Moscova

27 Sep 2017   •   21:10
ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE în Champions League. Mourinho atacă Moscova

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, speră în recuperarea rapidă a mijlocaşului său belgian Marouane Fellaini, forfait miercuri la meciul cu ŢSKA Moscova din Liga Campionilor din cauza unei accidentări la o gleznă, o absenţă ''problematică'', după cum a declarat tehnicianul portughez marţi.

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE Situația putea fi mai rea

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE ''Fellaini a fost norocos. Situaţia ar fi putut fi mult mai rea, însă într-un moment în care noi nu-l avem nici pe Pogba, nici pe Carrick, Marouane devine mult mai important decât este el de obicei'', a rezumat Mourinho marţi. Mijlocaşul belgian, accidentat la o gleznă în meciul cu Southampton, sâmbătă, în Premier League (1-0), nu a făcut deplasarea cu grupul în Rusia.

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE ''Faptul că el nu se va afla acolo cu noi mâine este problematic. Însă sper ca Fellaini să nu fie 'out' o lungă perioadă de timp'', a adăugat Mourinho.

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE MU se află pe primul loc în grupa sa în Liga Campionilor după victoria obţinută în deplasare cu FC Basel (3-0).

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE Mou, uimit de Lukaku

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United, Jose Mourinho, s-a declarat surprins de eficacitatea atacantului belgian Romelu Lukaku, transferat în această vară de la rivala Everton, pentru suma de 75 milioane lire sterline.

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Ştiam că înscrie mereu goluri, însă nu mă aşteptam să trimită mingea în poartă meci de meci'', a declarat Mourinho.

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE Lukaku a marcat opt goluri în opt partide disputate pentru United în acest sezon, şase dintre ele în primele şase etape din Premier League.

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE Implicat și în vestiar

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE Presa britanică laudă nu doar prestaţiile belgianului de la sosirea pe Old Trafford, ci şi atitudinea acestuia în cadrul lotului lui Manchester United.

ȚSKA MOSCOVA-MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO STREAM ONLINE Potrivit cotidianului The Sun, Lukaku a devenit deja un membru de bază al vestiarului lui United şi rămâne deseori peste programul de antrenament pentru a-i ajuta pe mai tinerii săi colegi din atac să-şi perfecţioneze execuţiile.

x close