VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE. Meci complicat pentru trupa lui Hagi

26 Iul 2017   •   20:40
VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE. Meci complicat pentru trupa lui Hagi

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE. O brigadă de arbitri din Italia, cu Paolo Valeri la centru, va conduce meciul dintre FC Viitorul Constanţa şi APOEL Nicosia, care se va desfăşura miercuri, de la ora 21,00, pe Terenul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu. VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE. Meciul are loc în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Cine sunt arbitrii

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Arbitri asistenţi vor fi Alessandro Giallatini şi Alfonso Marrazzo, în timp ce Daniele Doveri a fost desemnat arbitru de rezervă. 

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Paolo Valeri (39 ani) este arbitru FIFA din 2011. 

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Valeri a condus un meci al naţionalei României, amicalul cu RD Congo (1-1), pe 25 mai 2016, disputat în Italia. 

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE De asemenea, italianul a oficiat la un meci dintre Hapoel Tel Aviv şi Pandurii Târgu Jiu (1-2), din turul al treilea preliminar al Europa League, pe 8 august 2013. 

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Hagi dă lovitura

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Gică Hagi e gata să dea o lovitură financiară după disputarea celor două meciuri din turul 3 preliminar al Champions League, scrie Gazeta Sporturilor. 

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Pe lângă banii care vor veni de la UEFA în cazul în care echipa va ajunge în play-off-ul Ligii și, automat, în grupele Europa League în caz că vor fi eliminați, Hagi va mai încasa 5 milioane de euro din transferurile a doi jucători. Este vorba de Florin Coman și Romario Benzar!

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Pe lângă unele probleme la inghinali pe care atacantul de 19 ani le are, jucătorul și Viitorul s-au înțeles de o lună cu Benfica, campioana Portugaliei, care e gata să plătească trei milioane de euro. 

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Benzar pleacă și el

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUEUn alt jucător care va pleca de la Viitorul după "dubla" din Champions League este Romario Benzar. Dacă până acum se vorbea de un transfer la Lazio, căpitanul constănțenilor va lua tot drumul Portugaliei. Două milioane de euro este suma care va intra în conturile clubului venind de la Braga! 

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Regele se împrumută

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE Viitorul Constanța, club de fotbal controlat de Gheorghe Hagi, se împrumută la BRD cu 1,3 milioane lei, pentru a plăti prime și bonusuri jucătorilor care au câștigat ultima ediție a campionatului național. Pentru acest împrumut, care va trebui restituit până la finalul anului, BRD are contract de ipotecă asupra tuturor conturilor deschise de Viitorul la bancă, dar și asupra înțelegerii încheiate de club cu Fiorentina, în vara anului trecut, pentru cedarea jucătorului Ianis, fiul lui Hagi.

x close