x close

VIKTORIA PLZEN - FCSB (STEAUA) LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

02 Aug 2017   •   21:09
VIKTORIA PLZEN - FCSB (STEAUA) LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

VIKTORIA PLZEN - FCSB (STEAUA) LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR - VIDEO. Steaua București joacă azi pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, în deplasare la Viktoria Plzen. Meciul tur s-a încheiat nedecis, scor 2-2. Partida începe la ora 21:15 și este transmisă VIDEO LIVE pe TVR 1.

 

VIKTORIA PLZEN - FCSB (STEAUA) LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR - VIDEO. Arbitrul spaniol Alejandro Hernandez va conduce meciul dintre formaţia cehă Viktoria Plzen şi FCSB, care se va juca miercuri, de la ora 21,15 (ora României), în Cehia, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, potrivit site-ului UEFA. 

Arbitri asistenţi vor fi Teodoro Sobrino şi José Naranjo, în timp ce arbitru de rezervă a fost delegat Ricardo De Burgos. 

Alejandro Hernandez Hernandez are 34 de ani şi e arbitru internaţional din 2014. 

Ibericul a arbitrat meciul câştigat de Steaua (actuala FCSB) cu 2-0 pe terenul echipei slovace AS Trencin, pe 14 iulie 2015, în turul al doilea preliminar al Champions League. 

VIKTORIA PLZEN - FCSB (STEAUA) LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR - VIDEO. Alibec, dezamăgit

Fotbalistul formaţiei FCSB, Denis Alibec, a declarat, marţi seara, după rezultatul de egalitate, 2-2, înregistrat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, că este dezamăgit de jocul său şi de faptul că nu a putut să îşi ajute mai mult echipa. 

"Nu am vorbit deocamdată cu antrenorul, probabil că vom discuta mâine despre meciul de azi. Sunt dezamăgit de mine, de faptul că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult. Sper ca la următoarele meciuri să joc din ce în ce mai bine. Normal că nu ne dorim să ratăm calificarea, dar orice se poate întâmpla. Vom merge în Cehia să câştigăm şi vom vedea ce va fi", a spus căpitanul formaţiei FCSB. 

Referitor la accidentarea lui Constantin Budescu din meciul de marţi seara, Alibec a afirmat: "Va fi o pierdere dacă nu joacă Budescu în retur. Orice jucător care nu joacă reprezintă o pierdere pentru noi. Sper totuşi să nu fie ruptură". 

Parteneri
Parteneri
sati