AUSTRALIA-FRANȚA ONLINE STREAM LIVE VIDEO din Rusia. Mbappe e gata să strălucească

16 Iun 2018   •   12:30
AUSTRALIA-FRANȚA ONLINE STREAM LIVE VIDEO din Rusia. Mbappe e gata să strălucească

AUSTRALIA-FRANȚA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  Atacantul Kylian Mbappe, care a părăsit antrenamentul selecţionatei Franţei după ce a primit o lovitură la glezna stângă, înaintea Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, s-a arătat optimist în privinţa stării sale de sănătate, marţi seara, afirmând că este "bine".

AUSTRALIA-FRANȚA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  "Sunt bine. A fost doar o lovitură şi nu este gravă, dar mulţumesc pentru mesajele voastre", a scris, pe contul său de Twitter, atacantul în vârstă de 19 ani, cu patru zile înainte de intrarea în cursă a echipei Franţei la Cupa Mondială 2018.

AUSTRALIA-FRANȚA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  Mbappe i-a luat apărarea coechipierului său Adil Rami, cel care l-a accidentat. "Lăsaţi-l pe prietenul meu @Ramiofficiel, nu este rău", a adăugat jucătorul lui PSG.

AUSTRALIA-FRANȚA ONLINE STREAM LIVE VIDEO  Mbappe face parte dintre titularii indiscutabili ai echipei Franţei. "Les Bleus" debutează la Cupa Mondială sâmbătă cu Australia, la Kazan. Din Grupa D mai fac parte Danemarca şi Peru.

Parteneri
x close