Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bonetti: ?Zicu face parte din patrimoniul naţional, e un mare jucător?. Exagerează italianul?

Bonetti: ?Zicu face parte din patrimoniul naţional, e un mare jucător?. Exagerează italianul?

Bonetti: ?Zicu face parte din patrimoniul naţional, e un mare jucător?. Exagerează italianul?
Sursa foto: ianis zicu
25 Sep 2009   •   12:32

Ianis Zicu poate spera, în continuare, că îşi va reveni din pasa proastă în care a intrat după accidentarea la genunchi. Antrenorul lui Dinamo, Bonetti, l-a asigurat pe mijlocaş că îi respectă calităţile şi că va încerca toate modalităţile de a-l aduce la forma care l-a consacrat. Zicu a marcat, joi, un gol în partida câştigată de ?câini? în şaisprezecimile Cupei României, în faţa echipei CS Zlatna.
Dario Bonetti consideră că Zicu îşi poate reveni, motiv pentru care l-a şi lăudat pe jucător după meciul din Cupă:
"Zicu e un mare jucător, face parte din patrimoniul naţional şi vom face tot ce e posibil să îl recuperăm. E normal că fanii să îl mai critice, dar el e puternic ca om, cât şi ca jucător", a declarat Bonetti, potrivit prosport.
Reuşita de joi l-a încurajat şi pe jucător, care promite că va creşte în joc deoarece nu lasă alte preocupări să îi ia atenţia de la fotbal.
"Acest gol mă va ajuta foarte mult în viitor. Mi-am dorit foarte mult să câştigăm acest meci şi vreau să le mulţumesc colegilor mei de astăzi pentru că au făcut totul pentru ca eu să înscriu. Singura mea preocupare e fotbalul, dar sunt deranjat că nu sunt ajutat şi de suporteri. Îmi doresc să fie bine la Dinamo şi toată echipa să fie susţinută de fani", a declarat constănţeanul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ianis Zicu dario bonetti Dinamo Bucuresti
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close