CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Derby între fundașii Generației de Aur

10 Aug 2017   •   20:35
CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Derby între fundașii Generației de Aur

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va avea mult de muncă în partida din deplasare cu CFR Cluj, grupare pe care o consideră "super-favorită la victorie". CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Clujenii sunt favoriți

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Va fi un meci important împotriva unei echipe care a făcut o campanie de achiziţii impresionantă. CFR Cluj este o echipă care are sigur ca obiectiv câştigarea campionatului. Pentru noi va fi foarte greu pentru că venim după o perioadă încărcată, iar ei sunt într-o perioadă cu rezultate bune şi cu multă încredere. Mâine vom avea mult de muncă şi va trebui să suferim pentru a obţine un rezultat care să ne mulţumească. Cei de la CFR sunt super-favoriţi în acest meci. N-au primit niciun gol până acum, sau doar unul, dar au marcat de opt ori. Este o echipă foarte solidă, care speculează orice eroare a adversarului. Apoi ei nu au avut meciurile din cupele europene şi au avut timp să se pregătească mai bine. Dar şi noi cred că putem pune în acest moment probleme oricărui adversar. Dacă am spus că ei sunt favoriţi nu înseamnă că Dinamo nu are mâine nicio şansă. Dimpotrivă. Trebuie să prindem o zi bună şi să nu mai facem aşa de multe greşeli ca la ultima partidă. Iar atunci vom avea şansa noastră la victorie", a afirmat Contra.

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Cum a rămas cu stadionul

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE În ceea ce priveşte întâlnirea directorului general Adrian Mutu şi a finanţatorului Ionuţ Negoiţă cu ministrul de Interne, Carmen Dan, privind demararea lucrărilor de modernizare la Stadionul Dinamo, Cosmin Contra a afirmat că îşi doreşte ca discuţiile să fie productive pentru că în caz contrar clubul alb-roşu se va desfiinţa.

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Dacă nu se va rezolva problema stadionului, viitorul clubului Dinamo este unul sumbru din toate punctele de vedere. Fără un stadion modern, Dinamo nu are viitor. Situaţia stadionului poate influenţa multe lucruri. Dacă nu se face stadionul poate investitorul clubului se va retrage, pentru că nu are niciun sens să rămână la un club fără viitor. Şi atunci poate încă o echipă de tradiţie va dispărea. Dacă domnul Badea poate să doarmă liniştit noaptea că poate duce la falimentarea unui club de tradiţie ca Dinamo, atunci e treaba dânsului. Pentru mine este inacceptabil ca Guvernul să vrea să îţi facă un stadion, dar din cauza unor războaie personale să aibă de suferit un club cu o asemenea tradiţie. Este de neconceput pentru mine. Pentru mine nu contează cine e de vină, dar e păcat să punem umărul la desfiinţarea unui club de tradiţie", a adăugat Cosmin Contra.

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 21,00, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.

Parteneri
x close