Antena 3 Sport Fotbal intern CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO în etapa a 9-a din LIGA 1

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO în etapa a 9-a din LIGA 1

15 Sep 2019   •   20:00
CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO în etapa a 9-a din LIGA 1

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEOCRAIOVA FCSB, meci contând pentru etapa a 9-a din Liga 1, se joacă, duminică, de la ora 21:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK PLUSCRAIOVA şi FCSB se întâlnesc pe Stadionul "Ion Oblemenco", meciul urmând a se disputa cu casa închisă. DIGI SPORTTELEKOM SPORT şi LOOK PLUS transmit, duminică, de la ora 21:00, CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. Istvan Kovacs va arbitra partida CRAIOVA - FCSB, ajutat de asistenţii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce rezervă va fi Florin Mazilu. DIGI SPORTTELEKOM SPORT şi LOOK PLUS transmit, duminică, de la ora 21:00, CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. "Eu vreau să jucăm şi cu acel entuziasm de a juca pe un astfel de stadion în faţa a 30.000 de spectatori. Întâlnim o echipă FCSB cu cei mai buni jucători din România, chiar dacă în momentul ăsta ocupă un loc din subsolul clasamentului. Meciul este deschis oricărui rezultat, avem un avantaj mare, publicul. Îmi doresc un debut bun la echipă, cu o victorie cu FCSB, sper să se întâmple acest lucru", a spus Victor Pițurcă, antrenorul oltenilor, înainte de CRAIOVA FCSB.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. "A fost binevenită această pauză, dar mai avem mult de muncă. Nu poți face în două săptămâni o muncă de câteva luni. Dar suntem pe drumul cel bun. Meciul cu Craiova va fi foarte frumos. E primul meci al lui Victor  Pițurcă acasă. Va avea un public extraordinar, dar eu am un grup de jucători foarte bun. Pentru mine e o provocare. Mă bucur că întâlnesc asemenea adversari. Așa cresc și eu. Craiova e o echipă ultraofensivă. M-aș bucura pentru jucători dacă vom câștiga", a declarat antrenorul roş-albaştrilor, Bogdan Vintilă. CRAIOVA FCSB, meci contând pentru etapa a 9-a din Liga 1, se joacă, duminică, de la ora 21:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK PLUS.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. Meciul Craiova - FCSB se va juca cu casa închisă. Pe "Ion Oblemenco" vor fi prezenți fanii celor de la FCSB. Astfel, printre cei aproape 30.000 de fani care vor susţine Craiova, se vor afla și 250 de suporteri ai bucureștenilor. DIGI SPORTTELEKOM SPORT şi LOOK PLUS transmit, duminică, de la ora 21:00, CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close