Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dezastru pentru Steaua, în semifinala Cupei Ligii. Dinamo s-a distrat din nou cu rivala de moarte

Dezastru pentru Steaua, în semifinala Cupei Ligii. Dinamo s-a distrat din nou cu rivala de moarte

Dezastru pentru Steaua, în semifinala Cupei Ligii. Dinamo s-a distrat din nou cu rivala de moarte
Sursa foto: Foto: GSP
01 Mar 2017   •   21:45

FC Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei Ligii la fotbal, după ce a învins-o pe marea rivală FC Steaua Bucureşti cu scorul de 3-1, miercuri seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din manşa a doua a semifinalelor competiţiei. 

 

UPDATE: Steaua este condusă de Dinamo cu scorul de 3-1, din min. 82 al meciului. Golul a fost reuşit de Sergiu Hanca, dintr-un penalty dictat pentru faultul lui Mihai Bălaşa la Patrick Petre.

UPDATE: Dinamo a marcat al doilea gol, astfel că Steaua este condusă cu scorul de 2-1, din min. 74 al meciului. Patrick Petre a marcat al doilea gol al dinamoviştilor, din centrarea lui Romera Navarro, la un minut de la intrarea sa pe teren. 

UPDATE: Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti sunt la egalitate, 1-1, din minutul 64 al meciului. Denis Alibec a restabilit egalitatea din penalty, după un fault comis de Steliano Filip asupra lui Florin Tănase. 

UPDATE: Dinamo deschide scorul pe Arena Națională, în minutul 37, prin Dan Nistor. Șanse practic nule pentru Steaua în acest moment

Știrea inițială

Steaua și Dinamo se întâlnesc, miercuri seară de la ora 20:00, în primul derby al României din 2017, în returul semifinalelor Cupei Ligii. Miza este un loc în finala de pe 20 mai și prima șansă o au "câinii roșii", după victoria zdrobitoare din tur, notează Digi Sport.

În manșa întâi, disputată cu 3 zile înainte de Crăciun, Dinamo i-a administrat Stelei cea mai drastică înfrângere din ultimii 20 de ani și a ajuns la o serie de 9 meciuri fără înfrângere în fața rivalei tradiționale.

Diseară se anunță un meci "de foc" pe Arena Națională, acolo unde Steaua va încerca să întoarcă scorul drastic din tur, pentru a nu ieși din cursa pentru trofeul pe care l-a câștigat de fiecare dată în cele două ediții disputate de când s-a relansat competiția. Pentru a schimba soarta calificării, Steaua are nevoie de o victorie cu 3-0 sau de una la 4 goluri diferență, în cazul în care primește gol pe teren propriu. La 4-1 pentru roș-albaștri am avea parte de prelungiri, iar orice alt scor o califică pe Dinamo în ultimul act.

FC Steaua: Fl. Niță – Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovic – Ov. Popescu, Pintilii – Enache, Vl. Achim, De Amorim – Alibec (cpt). 
Antrenor: Laurențiu Reghecampf
Rezerve: Stăncioiu – Fl. Tănase, Muniru, Pleașcă, Jakolis, Boldrin, Gnohere.

Dinamo: Penedo – Romera Navarro, Nedelcearu (cpt), Maric, St. Filip – Busuladzic, D. Nistor – Hanca, Mahlangu, M. Oliva – D. Popa. 
Antrenor: Cosmin Contra
Rezerve: I. Popescu – Rivaldinho, Nemec, P. Petre, Palic, Dudea, Ceccarelli.

×
Subiecte în articol: Cupa Ligii Dinamo steaua
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close