Antena 3 Sport Fotbal intern DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de coșmar pentru Dinamo în DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de coșmar pentru Dinamo în DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

27 Iul 2017   •   20:10
DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de coșmar pentru Dinamo în DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Antrenorul principal al echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Athletic Bilbao, adversara din turul 3 preliminar al Europa League, are prima şansă la calificare, dar a precizat că elevii săi vor da totul pentru a le pune probleme spaniolilor. DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Lunga așteptare a câinilor

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE "După o lungă aşteptare jucăm din nou în cupele europene unde jucăm împotriva celui mai puternic adversar dintre cei pe care îi puteam întâlni. Athletic Bilbao este o echipă cu o tradiţie extraordinară în Spania. Respectăm adversarul, prima şansă la calificare este de partea lor, dar noi vom încerca să facem totul să le punem probleme. Ne propunem să jucăm ce ştim mai bine. Dacă vom ajunge cu un rezultat pozitiv la Bilbao atunci vom avea o şansă enormă să producem surpriza. Vom încerca să ne apărăm în bloc, Athletic are jucători de mare forţă, cu nişte calităţi deosebite. Sunt foarte realist, cunosc foarte bine echipa Athletic Bilbao, ştiu puterea pe care o are atât în defensivă, cât şi în ofensivă. Dar sper să fie un rezultat pozitiv pentru noi", a spus tehnicianul. 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Cosmin Contra îşi doreşte ca la partida de joi cu Athletic Bilbao suporterii dinamovişti să fie prezenţi în număr mai mare decât fanii FCSB la meciul cu Viktoria Plzen (33.795). "Sper ca suporterii să vină în număr mai mare decât numărul spectatorilor prezenţi aseară (n.r. - la partida FCSB - Viktoria Plzen) pe Arena Naţională. Suporterii dinamovişti sunt speciali, nu se pot compara niciodată cu cei de la FCSB", a precizat Contra. 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia spaniolă Athletic Bilbao, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Partida retur este programată în 3 august, pe stadionul "San Mames" din Bilbao. 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Bascii nu își propun să facă scor

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Fotbalistul echipei Athletic Bilbao, Aymeric Laporte, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu îşi propune să câştige cu scorul de 5-0 partida cu Dinamo din turul 3 preliminar al Europa League, dar îşi doreşte să obţină un rezultat pozitiv. 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Am văzut înregistrări cu echipa Dinamo, iar în această seară vom face un studiu aprofundat astfel încât mâine să câştigăm. I-am văzut, sunt jucători care cu siguranţă mâine vor face un efort suplimentar, dar noi ne facem jocul caracteristic. Nu îl cunosc foarte bine pe antrenorul echipei Dinamo, dar am auzit lucruri frumoase despre el. Noi pregătim fiecare meci pentru a câştiga. Nu ne propunem să câştigăm cu 5-0, dar ne dorim un rezultat pozitiv. Mâine este o primă partidă, este importantă şi ne dorim să marcăm chiar din primul minut. Dorim să fie un început bun în această competiţie, nu ştim unde ne vom opri, dar ne propunem să mergem înainte", a spus Laporte. 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Amintiri neplăcute

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Fundaşul francez în vârstă de 23 de ani speră ca meciul de joi să fie diferit de finala Europa League din 2012, pierdută cu 0-3 în faţa formaţiei Atletico Madrid pe Arena Naţională din Bucureşti:."Am pierdut finala Europa League în 2012 la Bucureşti, dar sperăm să gustăm victoria la finalul partidei de mâine". 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Nu se consideră favoriți

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Antrenorul echipei de fotbal Athletic Bilbao, Jose Angel Ziganda, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu se consideră favorită în partida cu Dinamo, programată, joi, în turul 3 preliminar al Europa League, dar a precizat că speră să câştige. 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Avem în faţa noastră un adversar bine pregătit, dar vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv în meciul de mâine. Cunoaştem echipa Dinamo, am studiat-o cu foarte, foarte mare atenţie. Apreciem evoluţia echipei Dinamo, în special după preluarea ei de către antrenorul Cosmin Contra. Va fi un meci interesant, sperăm ca maniera noastră de joc să ne dea câştig de cauză. Ne-am pregătit bine pentru acest meci şi sper să câştigăm. Nu ne considerăm favoriţi, nu îi desconsiderăm deloc pe adversari, au o echipă bună", a spus el. 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Îmi plac mai mulţi jucători de la Dinamo. În mod special apreciez atacanţii, dar adversarii stau bine şi la mijloc, la fel ca şi în defensivă, unde în partea dreaptă este un spaniol. Ne aşteptăm ca formaţia Dinamo să dea mâine un randament de 100%, ştim că vor lupta şi în plus vor avea de partea lor şi galeria", a adăugat Ziganda. 

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Care sunt veteranii

DINAMO-BILBAO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Tehnicianul a menţionat că din lotul de acum mai fac parte cinci jucători care au evoluat pentru Athletic Bilbao în finala Europa League din 2012 cu Atletico Madrid, disputată pe Arena Naţională din Bucureşti şi pierdută cu 0-3. "Dintre jucătorii care au evoluat în finala Europa League de la Bucureşti în 2012 mai sunt în echipa noastră 5 jucători. Sperăm ca aceştia să intre mâine pe teren cu un entuziasm deosebit. Sperăm ca şi acum să realizăm ceea ce am realizat în 2012, an care pentru noi a fost unul excepţional", a precizat Ziganda. 

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia spaniolă Athletic Bilbao, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Partida retur este programată în 3 august, pe stadionul "San Mames" din Bilbao. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close