Antena 3 CNN Sport Fotbal intern DINAMO-FCSB LIVE TEXT. "Câinii" egalați în prelungiri de Steaua

DINAMO-FCSB LIVE TEXT. "Câinii" egalați în prelungiri de Steaua

DINAMO-FCSB LIVE TEXT. "Câinii" egalați în prelungiri de Steaua
18 Feb 2018   •   21:18

Dinamo-Steaua 2-2. Steaua egalează în prelungiri, prin Teixeira.

Dinamo a condus-o pe FCSB cu scorul de 2-1, în min 83 al meciului care are loc duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în meciul din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Croatul Ivan Pesic a deschis scorul pentru Dinamo, în min. 20, din centrarea lui Dan Nistor. Gabriel Torje a marcat al doilea gol al dinamoviştilor, în min. 57. Dennis Man a redus din diferență, după centrarea lui Constantin Budescu.

Dinamo va începe derby-ul cu FCSB cu portarul Penedo titular şi cu internaţionalul Gabi Torje în primul ''unsprezece'', pentru prima oară de la revenirea sa în Şoseaua Ştefan cel Mare, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în meciul din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

De partea cealaltă, la FCSB va fi titular în premieră Cristian Tănase, în timp ce Budescu, Man şi Nedelcu au fost lăsaţi pe banca de rezerve.

Echipele de start:
Dinamo: Penedo - Romera, M. Popescu, Maric, Vl. Olteanu - Mahlangu, D. Nistor (căpitan) . Torje, Pesic, Salomao - Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă.
Rezerve: Brănescu - Katsikas, Hanca, Palic, Monroy, D. Popa, Dudea.
FCSB: A. Vlad - Enache, Găman, Planic, Momcilovic - Ov. Popescu, Pintilii - Teixeira, Cr. Tănase, Fl. Coman - Fl. Tănase (căpitan). Antrenor: Nicolae Dică.
Rezerve: Stăncioiu - Bălaşa, Nedelcu, L. Filip, Budescu, J. Morais, Man.

Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF

×
Subiecte în articol: Dinamo steaua
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close