FC BOTOȘANI - DINAMO BUCUREȘTI LIVE în Liga I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

17 Mar 2018   •   20:25
FC BOTOȘANI - DINAMO BUCUREȘTI LIVE în Liga I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

FC BOTOȘANI - DINAMO BUCUREȘTI LIVE în Liga I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20,45, în deplasare, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a play-out-ului Ligii I. 

FC BOTOȘANI - DINAMO BUCUREȘTI LIVE în Liga I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Florin Bratu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în partida de sâmbătă, din deplasare, FC Botoşani este favorită la victorie, precizând că formaţia sa mai are lucruri de demonstrat în ciuda victoriei cu Gaz Metan Mediaş din prima etapă a play-out-ului Ligii I. 

"Ne aşteaptă o deplasare foarte grea la Botoşani. Întâlnim o echipă calificată în semifinalele Cupei României, care pe teren propriu este foarte dificilă. FC Botoşani este favorită în acest meci din punctul meu de vedere. Noi am făcut un joc bun cu Mediaş, dar avem foarte multe lucruri de demonstrat. Jucătorii trebuie să se obişnuiască şi cu faptul că suntem în play-off. Aici am ajuns, iar dacă nu suntem conştienţi de asta vom avea probleme. Uşor-uşor cred că am reuşit să le readuc starea de bucurie de a se antrena şi a juca. Sper să se menţină pentru că Dinamo duce lipsă de rezultate şi de încredere", a spus tehnicianul. 

El a adăugat că starea destul de proastă a terenului de la Botoşani nu trebuie să fie o scuză pentru jucătorii săi: "Am văzut meciul din Cupă (n.r. FC Botoşani - CSM Poli Iaşi), s-a jucat foarte mult fizic pentru că starea terenului a cerut asta. Şi Botoşani va juca pe acelaşi teren. Noi trebuie să facem abstracţie de condiţiile gazonului şi să ne ridică la nivelul la care se aşteaptă toată lumea". 

Pentru partida de sâmbătă, Florin Bratu nu va putea conta pe doi jucători. "Adam Nemec a început ieri antrenamentele cu mingea, Palic încă nu. Sunt în continuare probleme. Probabil că săptămâna viitoare vor intra în programul normal al echipei", a spus Bratu. 

El a menţionat că din 26 februarie, când a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo, şi până în prezent a slăbit peste 2 kilograme. "Aceste zile de când am preluat Dinamo au fost foarte grele pentru mine. Am slăbit vreo 2 kilograme şi jumătate. Nu e uşor, e un consum destul de mare de energie. Dar îmi place ceea ce fac", a precizat Florin Bratu. 

x close