FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Oltenii vor victoria în FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

30 Iul 2017   •   20:40
FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Oltenii vor victoria în FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Fotbalistul croat al echipei CS Universitatea Craiova, Hrvoje Spahija, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa poate să câştige sau să obţină un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu FCSB din cadrul etapei a 3-a a Ligii I. FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Echipă plină de vedete

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  "Va fi greu, FCSB a transferat jucători buni în pauza competiţională. Am avut meciul cu Milan, suntem obosiţi şi nu prea avem timp pentru refacere, dar cred eu că vom obţine un rezultat bun. Fiecare jucător va da totul în acest meci şi consider că putem câştiga la Bucureşti sau să obţinem un punct", a precizat el.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Fundaşul croat a menţionat că la CS Universitatea Craiova se pregăteşte fiecare meci la fel, chiar dacă adversarul se numeşte AC Milan sau FCSB. "Meciul cu Milan a fost unul senzaţional, pentru că nu întâlneşti în fiecare zi un adversar de asemenea valoare. A fost plăcut să jucăm cu ei, însă este la fel de important şi meciul cu FCSB. FCSB este o echipă mare, suntem concentraţi şi vrem să câştigăm. E important să pregătim fiecare meci la fel, indiferent de valoarea adversarului. Trebuie să fim mereu 100 la sută. Avem o echipă de mare calitate şi am încredere în toţi colegii. Avem concurenţă pe fiecare post, iar asta e foarte bine", a adăugat Spahija.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  După Steaua, din nou cu Milanul

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Clubul de fotbal CSU Craiova a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că s-au pus în vânzare biletele pentru partida retur cu AC Milan.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  ''Universitatea Craiova păstrează în continuare şanse la calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, în ciuda înfrângerii la limită din meciul tur de pe stadionul 'Municipal' din Drobeta Turnu Severin. Prin ataşament, dorinţă şi devotament putem să mutăm munţii din loc! Asta ne-au dovedit joi seara Leii din Bănie. Prezenţa voastră la returul de pe San Siro este vitală. Suporterii Universităţii Craiova vor primi inelul 3 - zona 'verde', de la sectoarele 343 până la 360. În total, capacitatea disponibilă este de 5.535 de locuri. Intrarea fanilor se va face pe la porţile 4, 5 şi 6. Preţul unui bilet este 110 lei'', se arată pe site-ul clubului din Bănie.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Învinsă la limită

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  CS Universitatea Craiova fost învinsă de puternica echipă italiană AC Milan cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ''Municipal'' din Drobeta-Turnu Severin, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal. Diferenţa a fost făcută de golul marcat din lovitură liberă de fundaşul elveţian Ricardo Rodriguez, care l-a surprins pe portarul Calancea în min. 44, cu un şut din partea dreaptă a atacului ''rossonero''.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Manşa secundă va avea loc în data de 3 august, pe stadionul ''San Siro'' din Milano, de la ora 21,45 (ora României).

Parteneri
x close