Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fundaşul francez Jeremy Faugh-Porret a semnat cu FC Botoşani

Fundaşul francez Jeremy Faugh-Porret a semnat cu FC Botoşani

Fundaşul francez Jeremy Faugh-Porret a semnat cu FC Botoşani
13 Mar 2015   •   09:01

Fundaşul stânga francez Jeremy Faugh-Porret a semnat, joi, un contract până la finalul sezonului cu drept de prelungire cu echipa FC Botoşani, a anunţat site-ul oficial al grupării din Liga I.

"Este un contact al managerului meu cu FC Botoşani, aceste tratative s-au încheiat şi au fost reluate în urmă cu o săptămână. M-am interesat de club la modul general în urmă cu o lună de zile. Pentru mine este bine că am ajuns aici pentru că am jucat sezonul trecut şi mai apoi nu am mai avut un contract. Era important pentru mine să-mi găsesc un club, iar aici la FC Botoşani am găsit unul puternic. Este important pentru mine să revin ?i să arăt ce pot. Am jucat pentru ŢSKA Sofia, echipă cu care am terminat pe locul doi în Bulgaria. Mi-au propus încă doi ani de contract, dar mi-am dorit o ofertă mai bună. ŢSKA Sofia este un club mare, din capitala Bulgariei, dar au probleme financiare. Am rămas cu un gust plăcut de acolo, referitor la fani, care erau înfocaţi, dar mi-am dorit o nouă provocare care să însemne pentru mine un pas înainte", a spus Faugh-Porret.

Fundaşul francez a afirmat că înainte să vină la FC Botoşani s-a consultat cu Valentin Iliev, Emil Gargorov şi Nemanja Milisavljevici, care au jucat în Liga I. "În aşteptarea unui nou club puternic am preferat să aştept decât să cobor nivelul. Înainte să vin în România am discutat cu trei colegi de la ŢSKA Sofia care au evoluat în Liga I, Valentin Iliev, Emil Gargorov şi Nemanja Milisavljevici, şi mi-au spus numai cuvinte bune despre fotbalul românesc. Când am auzit de FC Botoşani l-am sunat pe Younes Hamza şi l-am întrebat despre club, dacă este stabil financiar, iar Hamza mi-a recomandat să vin la Botoşani", a precizat Faugh-Porret.

Jeremy Faugh-Porret, în vârstă de 28 de ani, şi-a făcut junioratul la Olympique Lyon, iar apoi a evoluat la formaţiile Chambery, Vauban Strasbourg, RC Strasbourg B, Cernomoreţ Burgas şi ŢSKA Sofia.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close