Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş a fost somat de fanii Vasluiului să bată în Ghencea, dar spune că ar regreta să îl demită pe Stoichiţă

Lăcătuş a fost somat de fanii Vasluiului să bată în Ghencea, dar spune că ar regreta să îl demită pe Stoichiţă

Lăcătuş a fost somat de fanii Vasluiului să bată în Ghencea, dar spune că ar regreta să îl demită pe Stoichiţă
27 Noi 2009   •   13:34

Marius Lăcătuş, antrenorul lui FC Vaslui, spune că fanii moldoveni l-au avertizat că în Ghencea va da adevăratul examen de ataşament faţă de noua echipă. "Mi s-a spus să nu mă mai întorc din Ghencea dacă pierd, pentru că voi fi primit cu pietre la Vaslui. Chiar dacă numai un tâmpit sau un nebun ar putea crede că eu merg la Steaua să mă predau şi nu voi face totul pentru ca echipa mea să câştige, tot dor astfel de afirmaţii", a declarat Lăcătuş, citat de Gazeta Sporturilor.


Chiar şi în cazul unei victorii însă Marius Lăcătuş ar avea un regret: nu ar dori ca Mihai Stoichiţă să fie dat afară de la Steaua la finalul partidei cu FC Vaslui. "Dacă el va fi demis, nu se va întâmpla din cauza mea. Sigur, faţă de Mihai mă leagă o prietenie de foarte mulţi ani şi normal că m-ar afecta acest lucru. În acelaşi timp însă îmi doresc să îmi fie mie bine", a punctat "Fiara".

Lăcătuş i-a răspuns şi lui Basarab Panduru, care a afirmat că Stoichiţă este mai valoros ca el şi ca Dan Petrescu. "Este opinia lui. Nu vreau eu să comentez, dar adevărul este că Panduru chiar are de unde să ştie acest lucru, doar am lucrat împreună", a declarat Lăcătuş.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus Steaua Bucuresti FC Vaslui
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close